2777
2789

خوب ببین خیلی سلیقه ایه یعنی من خودم چند باری از اینستاگرام لباس سفارش دادم و خوب حالا به هر نحوی یه مشگلی داشت از همونجا فهمیدم که لباس رو نمیتونم به صورت آنلاین سفارش بدم ولی فکر میکنم آنلاین شاپ های اکسسوری میتونن درامد خوبی داشته باشن

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾
خوب ببین خیلی سلیقه ایه یعنی من خودم چند باری از اینستاگرام لباس سفارش دادم و خوب حالا به هر نحوی یه ...

اهان بعد به نظرتون اون اکسسوری های خاص رو باید از کجا عمده بخرم 

خیلی لوازم آرایشی بهداشتی دوست دارمت ولی کیفیت برام مهمه و اکثر این عمده ها فیک میفروشن دوست دارم از ترکیه وارد کنم لباس یا لوازم آرایشی ولی سنم کمه و نمیتونم این کار رو هندل کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتش منم نمیدونم از کجا به صورت عمده پیدا میکنن که میخرن ولی حتما راجبش برو با آنلاین شاپایی که تقربیا پیج بزرگی دارن صحبت کن هر چی باشه با تجربه هستن کمکت میکنن

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾