2777
2789
عنوان

کیا عاشق شدن؟

270 بازدید | 34 پست

خسته شدم از بس بهش فکر کردم نمیدونم چرا اینجوری شدم من کسی نیستم دل ببندم همیشه دوستامو مسخره میکردم ولی حالا

کاش خودش بود ازش سوال میکردم چجوری فراموشت کنم؟ چجوری مث قبلم بشم؟

کات کردی یا نمیدونه دوستش داری؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کراش زدم از بس بهم توجه کرد بهش دل بستم حسمو نمیدونه

اگه جنبشو داره خب بهش بگو

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

دقیقا مثل من 

ی گپ بودیم بعد مدتها اعتراف کرد روم کراشه منم انقد اسرار کرد قبول کردم ولی باش سردددد بودم ک خسته شه بره خسته نشد هیچ منم عاشقش شدم بقول خودش اومدی بازی کنی عاشق شدی🥲💔

هچ منو ب کل خونوادش معرفی کرد عمش خواست بیاد خواستگاری ولی بش گفتم هردومون سنمون کمه  مامانمم ...

حداقل خوبه حسرت ب دلت نموند 

من ایقد دوست دارم دستاشو بگیرم باهاش برم بیرون

اونقدر شجاع نبستم برم بهش بگم  هر گی ازش فاصله میگیرم بیشتر دلتنگ میشم

درکت میکنم منم مثل توام با این تفاوت که ۶ ساله این حاله منه