2777
2789
عنوان

دندونپزشکی

158 بازدید | 19 پست

من فردا نوبت دندونپزشکی دارم دندونپزشکمم ۳۳ اینا بهش میخوره باشه خودمم ۳۲ سالمه خجالت میکشم برم پیشش شما بودید مثل من خجالت میکشیدید یا من دارم الکی شلوغش میکنم؟ اخه چون جوون هست یه جوری نیست برم پیشش؟ تو این کلینیک شش تا دندونپزشک هستن شانسی این به من خورد به نظرتون عوض کنم بگم یه دکتر زن برام بزارن یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قراره بری باهاش خوش و بش کنی که خجالت می‌کشی؟؟ میری اول تا آخر دهنتو باز می‌کنی و چشماتو می‌بندی دیگه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مگه قراره بری باهاش خوش و بش کنی که خجالت می‌کشی؟؟ میری اول تا آخر دهنتو باز می‌کنی و چشماتو می‌بندی ...

اره ولی خب دندونپزشک زن هم داشت این کلینیکه از شیش تا ۴ تاش زن بودن نمیگن چرا نرفت پیش دکتر زن کارشو انجام بده؟ 

اره ولی خب دندونپزشک زن هم داشت این کلینیکه از شیش تا ۴ تاش زن بودن نمیگن چرا نرفت پیش دکتر زن کارشو ...

کی میخواد بگه؟؟ دکتر دکتره دیگه، کسی کاری به شما نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به نظرتون وسواس الکی دارم به خرج میدم؟

نمیدونم 🙄

ولی واقعا اگه اذیتی و راحت میتونی دندانپزشک تون رو عوض کنید خب برو پیش یه دندون پزشک خانم 

من خودم با دندان پزشک خانم راحت ترم 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱