مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 عنوان ژل رویال 1441 بازدید | 18 پست سلام بچه ها وقتتون بخیر باشه بچه ها لطفا هرکسی بااستفاده از ژل رویال ویا پیاده روی باردارشده لطفا تجربیاتتون در اختیار ماهم بذارید ؟آیا پیاده روی تاثیر داره روی بارداری و تخمدان پلی کیستیک ؟و ژل رویال تاثیر داره روی بارداری؟ 1402/02/05 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 ژل رویال طرز استفادش چیه!؟ والا میگن برای باردارشدن خوبه ژل رویال اصل بخری هرروز ناشتا اندازه یه نخود بذاری زیر زبونت تا جذب بشه
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5156 والا میگن برای باردارشدن خوبه ژل رویال اصل بخری هرروز ناشتا اندازه یه نخود بذاری زیر زبونت تا ... از کجا گیر میاد؟ خدایا دستمو بگیر….🖤
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 از کجا گیر میاد؟ میگن فقط تو فصل بهار اونم فقط فروردین ماه اصلش گیر میاد دوستم برام ازشوهرش که کندو دارن گرفت میخوام ببینم تاثیر داره یانه کسی بوده با ژل رویال باردار شده باشه ؟؟
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 از کجا گیر میاد؟ چند ماه هست اقدام کردی برای بارداری نسیم جان؟من یه سقط هم داشتم تو شش هفته بعداز سقطم بااینکه جلو گیری نکردم باردار نشدم تخمدانم پلی کیستیک هست
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5156 میگن فقط تو فصل بهار اونم فقط فروردین ماه اصلش گیر میاد دوستم برام ازشوهرش که کندو دارن گرفت&n ... من خیلیا رو شنیدم که با ژل رویال باردار شدن تو فامیلمون هستن خدایا دستمو بگیر….🖤
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5156 چند ماه هست اقدام کردی برای بارداری نسیم جان؟ من یه سقط هم داشتم تو شش هفته بعداز سقطم بااین ... دقیقا منم با شرایط شمام یه سقط دقیقا ۱ سال پیش داشتم ۶ هفته منم منم پلی کیستیک هستم ۱ ساله بدون جلوگیری اقدامم ولی خب نشده😞 ایشالا شما جواب بگیری خدایا دستمو بگیر….🖤
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 دقیقا منم با شرایط شمام یه سقط دقیقا ۱ سال پیش داشتم ۶ هفته منم منم پلی کیستیک ه ... انشالله هرکی دلش بچه میخواد خدا دامنشو سبز کنه انشالله همین ماه باردارمیشی
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 دقیقا منم با شرایط شمام یه سقط دقیقا ۱ سال پیش داشتم ۶ هفته منم منم پلی کیستیک ه ... شما پیاده روی نمیری؟
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5156 شما پیاده روی نمیری؟ نه نمیرم موثره مگه؟ خدایا دستمو بگیر….🖤
مهیادعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 78 نه نمیرم موثره مگه؟ والا من چندتا از دوستام با ورزش و پیاده روی باردارشدن یکی از دوستام اصلا ماه تا ماه پریود نمیشدفقط باید آمپول میزد که پریود بشه همون ماهی که رفت باشگاه حامله شد😊