2777
2789
عنوان

ختم قرآن برای اموات💚

90 بازدید | 19 پست

دوستان برای امواتتون ختم قرآن گذاشتم 

کامنت بزارین تا بهتون جز بدم

قبل خوندن نیت هر چند تا امواتی که در دوست و آشنا و فامیل یا پدر و مادر دارین بکنید و بعد قرآن رو به روحشون هدیه بدین دوستان💚

یادمون نره اون دنیا خیلی به قرآن و دعای ما نیاز دارن 

بیاین روح همه کسایی که در بینمون نیستن رو با یک جز از قرآن شاد کنیم💚

تا ۳۱ اردیبهشت هم وقت داریم بخونیم

کامنت بزارین بهتون جز بدم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام لطفا به منم یکی بدین ممنونم 💚  التماس دعا

سلام جز ۸ رو بخون عزیزم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
باشه چشم خیلی ممنونم  التماس دعا🌸

چشمتون بی بلا عزیزم قبول باشه

@درمسیرخدا  

@دنیااافااانی  

@خانمحاجآقا  

@anabelkatanchi  

@مامان،مهدیار  

سلام اگر دوست دارید شرکت کنید دوستان عزیزم❤️

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@درمسیرخدا     @دنیااافااانی     @خانمحاجآقا     @anabelkatan ...

مرسی عزیزم که دوستاتو تگ کردی خدا خیرت بده

مرسی عزیزم که دوستاتو تگ کردی خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم ببخش که اولش از شما  اجازه نگرفتم 🌸

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خواهش میکنم عزیزم ببخش که اولش از شما  اجازه نگرفتم 🌸

نه این چ حرفیه خیلی لطف کردی ♥️

@درمسیرخدا     @دنیااافااانی     @خانمحاجآقا     @anabelkatan ...

سلام خواهرجون، با کمال میل. 💚🦋

سه جزء اول🍀🍀🍀

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا