2777
2789
عنوان

تخت گاز رفتن🚗

510 بازدید | 24 پست

اگه گفتید که تخت گاز روی سربالایی به موتور ماشین فشار وحشتناک وارد میکنه یا در سرازیری ؟؟

جواب: سرازیری

البته خودروهای ایرانی سایپا و ایران خودرو هم در سرازیری و هم در سربالایی درد زایمان میگیرن و شروع به ضجه و ناله میکنه  

توی سرازیری چون تخته گاز میری به میل لنگ و پیستون فشار میاد؛ دلیلشم اینه که شما اگه راه صاف بری میل لنگ مثلا در ثانیه ۱۰۰ دور بچرخه وقتی سرازیری تخته کنی  میشه ۱۳۰ دور در ثانیه

.. 

پس در سرازیری گاز ندید چون ماشین دور برمیداره و یک اختلال سرعت بین موتور و ماشین پیش میاد. ماشین زودتر دور میگیره و مدام به موتور لگد میزنه انگار موتور جا میخوره  پس بهتره توی سرازیری تند بعد از رسیدن به سرعت موردنیاز به طور کامل پا رو از روی پدال گاز بردارید. 

سرازیری مثل درجا گازدادنه.

کلا تخته گاز چه در سربالایی  و چه در سر پایینی و چه کفی پدر هر موتوری رو درمیاره اونم با این روغن های امروزی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش فنی ت خوبه ؟

این ترم کارگاه گرفتم  استاد پدر مارو با پیستون و شاتون و سرسیلندر در آورده

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

تخت گاز رفتن همونه که هر موقه حرص مردها درمیاد با عصبانیت گاز میدن؟؟؟ مخصوصا وقتی از کنار زنها رد میشن؟؟؟   نمیدونستم پدر موتور ماشبنو درمیاره از این ببعد بیشتر حرص شون درمیارم تا تخت گاز برن

من هنوز موقع رانندگی اینارو رعایت میکنم

البته چون ماشین ندارم و با ماشین بابام رانندگی میکنم خودشم کنارم میشینه بی تاثیر نیست😅

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

مگه بده که داره اطلاعات میده؟ شما شاید بلدی

ن فقط ی سوال بود 

اتفاقا اطلاعاتشون خیلی کامله ...

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔
من هنوز موقع رانندگی اینارو رعایت میکنم البته چون ماشین ندارم و با ماشین بابام رانندگی میکنم خودشم ...

ماشین ات که جوش می آورد

حرکت نمی کنی کنار زده ومی ایستی!🚶

وگرنه ممکن است ماشین آتش بگیرد🔥

خودت هم همینطوری...

وقتی جوش می آوری عصبانی می شوی ؛ تخته گاز نرو!🏃

بزن کنار ! ساکت باش..! و هیچ نگو...

وگرنه هم به خودت آسیب میزنی هم به اطرافیان

ماشین ات که جوش می آورد حرکت نمی کنی کنار زده ومی ایستی!🚶 وگرنه ممکن است ماشین آتش بگیرد🔥 خودت ...

ولی من خیلی اروم میرم دقیقا تو مسیری ک با ۳۵تا میرم و خب نمیشه بیشتر از اون مانور داد پسر همسایمون فکر کنم با ۸۰ ب بالا میره

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام کجا ثبت نام کرده اید

سلام 

رشتمه 

اتفاقاً امروز راجع به روغن درس داد بحث سینی کارتر ،اویل پمپ راجع به قطعات سیستم روغنکاری موتور گفت

طبقه بندی روغنها روغن MM ,روغن Ms, روغن ML

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

خانما نمیتونن این رشته برن؟ رشته مردانه س؟؟

چه رشته ایی اومده تو ذهن شما ؟