2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟

88 بازدید | 18 پست

خانما کیا همسراشون همش سرکارن و خیلی کم خونن شما هم با بچه کوچیک تک و تنها شهر غریب،چطور کنار میاین با این قضیه؟و اینکه همسرتون هرچی کار میکنه همش بده جا بدهی؟؟من دیگه بریدم،😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما جفتمون هرچی کار میکنیم میدیم جای بدهی 

اما خب هر وقت بخوام هست یعنی از نظر حضور برام کم نمیذاره فقط مالی کم میذاره،اونم خدایی چون نمیرسیم به قسطا

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
من خودمم سرکارم بچشم از بدو تولد یا مهدکودک بوده یا پرستار داشته به این سبک زندگی عادت کردم دیگه

باز خوبه سرکار میری یه دلخوشی داری من همش خونم بچم کوچیکه

من خودمم سرکارم بچشم از بدو تولد یا مهدکودک بوده یا پرستار داشته به این سبک زندگی عادت کردم دیگه

بعد من به خونه موندن عادت کردم شوهرم میگه چرا مث زنا دیگ بیرون نمیری گردش نمیری همش خونه ای 😐😐خب چیکار کنم از بیرون رفتن خوشم نمیاد

والا شوهر من از شش صب تا ۱۲ نیم شب  سرکارهه و تعطیلاتم ندارهه پس دل من بدبخت چیه 😐

شوهرمنم تعطیلات نداره روزایی که آف میشه شغل دوم داره اصلا نیست بچمم کوچیکه دمارمو دراورده شدید بهم وابستس

درسته ولی تنهایی منو میکشه اخر

نه نشکن . بخدا بی پولی بدتره . اگه شوهرت غیرت کار کردن داره قدرشو بدون . خودتو با چیزای مثبت سرگرم کن . حتی یه پارک برو . با چندنفر دوست شو که همسطح خودتدباشن و رفت وآمد کن . انرژی بگیر با مردت کل کل نکنی . انشالا خوشبخت باشی 

بعد من به خونه موندن عادت کردم شوهرم میگه چرا مث زنا دیگ بیرون نمیری گردش نمیری همش خونه ای 😐😐خب چ ...

شوهر منم میگه برو بیرون برو خونه فامیلام ولی من تنهایی اصلا نمیتونم جایی برم

نه نشکن . بخدا بی پولی بدتره . اگه شوهرت غیرت کار کردن داره قدرشو بدون . خودتو با چیزای مثبت سرگرم ک ...

اخه بدبختی بی پولیم داریم میکشیم هرچی حقوق میگیره میره جا قسط