2777
2789
عنوان

خودم مقصر بودم🙂🙂

291 بازدید | 15 پست

الان عقد کردم ، قبل شوهرم ۶ ماه با یکی دیگه نامزد بودم ،پسره خوبی بود مهربون بود باهام خوب بود قهر میکردیم ولی مث شوهرم کینه ای نبود، دوسم داشت🙂همش از آیندمون حرف میزد خیلی بچه دوست داشت😔😅دوساله از بهم خوردنه نامزدیمون میگذره ... خودم باعث شدم ب هم بخوره فقط بخاطر مهریه

پدرش میگف ۱۴ تا ، اون میگف بخاطر پدرم ک شده الکی بگو باشه ولی من خونه و ماشینمو به اسمت میزنم🙂قبول نکردم ب حرفه خانوادم بهش زنگ زدم فوشش دادم

ولییی.... الان میفهمم اون از شوهرم بهتر بود اون بیشتر دوسم داشت اون مناسبه من بود

دلم براش ی ذره شده کاش زمان ب عقب میومد💔🖤

بوی خیانت میاد 

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیانت نمیکنم فقط داشتم گذشته رو مرور میکردم یادش افتادم ی لحظه🙂😅

فکر کردن بهش هم خیانته حتی یک لحظه بچسب به شوهرت گذشته رو بریز دور، از کوردها بعیده

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 
از این حرصم میگیره چرا با دستای خودم نامزدیمو با پسری ب هم زدم ک از جونش برام مایه میزاشتت💔🥲

قسمت عزیزم

شاید اگه با اون آقا ازدواج میکردی بچه دار نمیشدی یا خدایی نکرده فوت میکردن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
قسمت عزیزم شاید اگه با اون آقا ازدواج میکردی بچه دار نمیشدی یا خدایی نکرده فوت میکردن

با یک ادم بی احساس الان ازدواج کردم

ادمی ک درکی از زن بودن و ناز کشیدن نداره

اون خیلی خوب بود خیلی🥲کاش هیچ وقت به حرف پدر مادرم گوش نمیکردم ک الان حسرتش ب دلم بمونه...

دلتنگی کورد وفارس نمیشناسه دلم تنگه براش😔🥲

میدونی چیه حالا اگه یه آقا این حرفو زده بود همه میریختن سرش هزار انگ بهش میزدن ولی خودتون که باشین میگین دلتنگی، گل بگیر اون دلی رو که توش دو نفر جا شه

میدونی چیه حالا اگه یه آقا این حرفو زده بود همه میریختن سرش هزار انگ بهش میزدن ولی خودتون که باشین م ...

درست میگی

نباید الان این حس رو داشته باشم

ولی دسته خودم نیست

از بس شوهرم بی محبتی کرده باهام ک اینطوری شدم🙂

درست میگی نباید الان این حس رو داشته باشم ولی دسته خودم نیست از بس شوهرم بی محبتی کرده باهام ک ای ...

بابا تورو خدا نندازین گردن شوهر بدبخت ، خانمها با صدای بلن میپرسم حالا کیا تنوع طلب هستن ما یا شما ؟

بابا تورو خدا نندازین گردن شوهر بدبخت ، خانمها با صدای بلن میپرسم حالا کیا تنوع طلب هستن ما یا شما ؟

مبحثه تنوع طلبی نیست

موقعیتم با اون بهتر بود

پر از احساس بود پر از مهربونی ، صدهابار باهاش دعوا کردم هیچی بهم نمیگف خودش برا اشتی پیشقدم میشد

جلو خانوادش بهم احترام میزاشت از گل نازک تر بهم نمیگف

اما الان شوهرم چی؟😅 

خیلی با هم تفاوت دارن

و خاک بر سره منه بدبختی ک بخاطر ۱۰ تا بالا پایینیه مهریه و حرفه خانواده ولش کردم😑و با شوهرم که بی احساس مغرور ازدواج کردم.....حیف 

حیف از اون روزای خوبی ک داشتم و ب خاطره تبدیل شد...

مبحثه تنوع طلبی نیست موقعیتم با اون بهتر بود پر از احساس بود پر از مهربونی ، صدهابار باهاش دعوا کر ...

گذشته ها گذشته به اینده فکر کن با شوهرت جوری برخورد کن که اونم بهت احترام بزاره محبت بکنه ،ای جریان دو طرفه ست تا محبت نکنی محبت نمیبینی

گذشته ها گذشته به اینده فکر کن با شوهرت جوری برخورد کن که اونم بهت احترام بزاره محبت بکنه ،ای جریان ...

صدها بار محبت کردم... ی طرفه س شاید فقط جوااب محبتای خودمو بده خودش  ن محبت نمیکنه

ناامید شدم ازش، از سرد بودنش از بداخلاقیهاش از دعواهاش خستم از همشون خستم بخدا😔🥺نمیتونم دیگه... اولاش چقد دوسش داشتم ولی با رفتاراش هی سرد تر و سردتر شدیم باهم