2733
2734

میدونی حوصله ی تایپ ندارم،ولی هرکار میکنی تخم مرغ نزن،کلا اصل فلافل میره زیر سوال

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



آهان باشه  چرا حالا

چون فلافل اصل ،تخم مرغ نداره،آخه کوکو نیست که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2728

من جنوبی ام 

من خودم فلافل خونگی درست میکنم محشره بخدا

من اینجوری درست میکنم

یک یا دو کیلو نخود میشورم و اجازه میدم از شب تا صبح تو اب خیس بخورن (البته بهتره ک چند بار ابشو عوض کنی ک نفخش بره و حجیم تر هم میشن)  

من چون غذا ساز ندارم میریزم تو سبزی خورد کن... مثلا با هردو لیوان یک یا دو حبه سیر میریزم و بعدم  دستگاه رو روشنش میکنم تا پوره کنه نخود ها رو.... همه رو به همین روش پوره میکنم

و بسته بندی میکنم تو فریز تا چند ماه خمیرشو اماده دارم

حالا هرموقع هوس فلافل کردین یه بستشو در میارین از فریزر 

 سه یا چهارتا پیاز رنده میکنید  همراه اب پیاز بریزید رو خمیر فلافل بعدم نمک و فلفل و زرد چوبه و تخم گیشنیز اضافه کنید و خوب ورز بدین تا مواد یکدست بشه...(تخم گیشنیز خیلی خوشمزش میکنه) 

بعد تویه ماهی تابه کوچیک روغن زیاد بریزید یا با قالب فلافل یا با دست گرد کنید بزارین تو روغن داغ... 

یکی دوتا سرخ کنید مزشو بچشید اگه نمکش کم بود میتونید به مواد کمی نمک یا فلفل یا هرچیزی ک کم داره اضاف کنید

دوتا نکته بگم اینکه شعله نه باید زیاد باشه چون فلافل زود میسوزه

یکی دیگه هم این ک نخودا رو باید قشنگ پوره کنید نباید درشت باشن... 

امیدوارم درست کنید  بخورید و لذت ببرید🌹

2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز