من جنوبی ام
من خودم فلافل خونگی درست میکنم محشره بخدا
من اینجوری درست میکنم
یک یا دو کیلو نخود میشورم و اجازه میدم از شب تا صبح تو اب خیس بخورن (البته بهتره ک چند بار ابشو عوض کنی ک نفخش بره و حجیم تر هم میشن)
من چون غذا ساز ندارم میریزم تو سبزی خورد کن... مثلا با هردو لیوان یک یا دو حبه سیر میریزم و بعدم دستگاه رو روشنش میکنم تا پوره کنه نخود ها رو.... همه رو به همین روش پوره میکنم
و بسته بندی میکنم تو فریز تا چند ماه خمیرشو اماده دارم
حالا هرموقع هوس فلافل کردین یه بستشو در میارین از فریزر
سه یا چهارتا پیاز رنده میکنید همراه اب پیاز بریزید رو خمیر فلافل بعدم نمک و فلفل و زرد چوبه و تخم گیشنیز اضافه کنید و خوب ورز بدین تا مواد یکدست بشه...(تخم گیشنیز خیلی خوشمزش میکنه)
بعد تویه ماهی تابه کوچیک روغن زیاد بریزید یا با قالب فلافل یا با دست گرد کنید بزارین تو روغن داغ...
یکی دوتا سرخ کنید مزشو بچشید اگه نمکش کم بود میتونید به مواد کمی نمک یا فلفل یا هرچیزی ک کم داره اضاف کنید
دوتا نکته بگم اینکه شعله نه باید زیاد باشه چون فلافل زود میسوزه
یکی دیگه هم این ک نخودا رو باید قشنگ پوره کنید نباید درشت باشن...
امیدوارم درست کنید بخورید و لذت ببرید🌹