2777
2789
عنوان

بیاید لطفا همگی

65 بازدید | 12 پست

عمه من یه پسر ۲۷ ساله داره که از من خوشش اومده و میخواد بیاد خواستگاری 

پسرعمم از لحاظ شغلی مهندسی خونده و از خودش فقط یه ماشین داره و پدرش گفته موقعی که ازدواج کنه یه خونه میزنه به نامش 

اما مشکل اینجاست من نمیخوام ازدواج کنم و اصلا قصدشو ندارم ۲۱ سالمه 

نمیدونم چجوری به خانواده عمم بگم که ناراحت نشن شما پیشنهادی دارین که چطوری بگم؟ 

اینم بگم اخلاقیاتمون اصلا باهم نمیسازه و به درد هم نمیخوریم که بخوام راجبش فکر کنم 

توکام|زان ماه که خورشید از او شرمنده‌ ست بی شرم بود مرد چه بی شرمی ها
خب به خود پسرعمت بگو قصد ازدواج نداری

قبلا خودش یبار بهم گفت گفتم نه قصدشو ندارم تقریبا چندماه پیش بود ولی بازم از رو نرفته 

از طرفی عمم هم اخلاقیاتش حساسه و زود ناراحت میشه 

واقعا نمیدونم چی بگم بهشون  پدرم گفته هرجور خودت صلاح میدونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بدون تعارف به پدر ومادرت بگو...

واقعا راضی نیستی زیر بار حرف فامیلی نرو که ارزشی نداره....

فردا تنها کسی که بار سنگین ازدواج روی دوشش هست دختر و پسر هستند که له میشوند

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
پس بدون تعارف به پدر ومادرت بگو... واقعا راضی نیستی زیر بار حرف فامیلی نرو که ارزشی نداره.... فردا ...

پدرم گفته هرجور خودت صلاح میدونی و من واقعا اصلا بخوام به ازدواج هم فکر کنم زیر بار ازدواج فامیلی نمیرم اونم کسی که اخلاقیاتم و تفکراتم زمین تا آسمون باهاش فرق داره 

ولی موندم عمم رو چیکار کنم میترسم پس فردا کل فامیل رو پر کنه 

اگه از رو نمیره پس به مامانت بگو بهش بگه بلاخره از رو میره

واقعا نمیدونم چرا اینطوری می‌کنه وقتی خودم یبار بهش گفتم نمیخوامش 

پدرم گفته هرجور خودت صلاح میدونی و من واقعا اصلا بخوام به ازدواج هم فکر کنم زیر بار ازدواج فامیلی نم ...

شما اصلا جوابی نده..بزار پدرتون بهش بگه و واقعا درود بر شرف ایشون که اجازه دادن تصمیم بگیری و اجبار نکرده آفرین داره زنده باد....

شماهم نگران حرف دیگران و فامیل نباش.باور کن حرف همه ارزش ده دقیقه ناراحتی در زندگی مشترک رو نداره....خوشحال باش که خانواده پشت تصمیم شماست....

موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
شما اصلا جوابی نده..بزار پدرتون بهش بگه و واقعا درود بر شرف ایشون که اجازه دادن تصمیم بگیری و اجبار ...

ممنون ، آخه عمه من یه بار هم برای پسر بزرگ‌ترش سراغ دختر خواهرش رفته بود و خواهرزادش جواب رد داد با ینفر دیگه ازدواج کرد یه مدت دعوای خانوادگی شد

ممنون ، آخه عمه من یه بار هم برای پسر بزرگ‌ترش سراغ دختر خواهرش رفته بود و خواهرزادش جواب رد داد با ...

جواب عمه خانم با برادرش که پدر شما هست باشه.

اونا زبان همدیگرو خوب بلدن....

نهایت آتیش باشه خودشو می سوزونه....دور از جون.

داستانی شبیه شما با این تفاوت ک پدر دختره ازش دفاع نکرد متاسفانه.بعدعقد کار به جاهای باریک و نهایت عذاب روحی روانی برای بنده خدا دختره پیش اومد....

همه رو بزار عهده پدرتون ولی سر حرفت باشی اگر علاقه نداری.بقول معروف جای حرف مردم زیر کفش هست اهمیتی نده ....