melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 عنوان ثبتنام ماشین 78 بازدید | 6 پست دوباره ثبتنام هست؟یا تموم شد؟میگن بازم قرار هست بذارن ۳ ماهه واقعیت داره؟میدونین وقتش کی هست؟و اینکه مثل سری قبل حتما به همه ماشین میدن؟ 1402/02/05 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 میگن 16 اردیبهشت بعد اینکه اعلام کردن باید رفت دنبال حساب وکالتی و این کارا دیگه؟یا ازالان باید انجام داد؟
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56328 بعد اینکه اعلام کردن باید رفت دنبال حساب وکالتی و این کارا دیگه؟یا ازالان باید انجام داد؟ من نمیدونم و میخام ثبت نام کنم ولی فعلا فقط زمانو میدونم
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3537 بعد اینکه اعلام کردن باید رفت دنبال حساب وکالتی و این کارا دیگه؟یا ازالان باید انجام داد؟ حساب وکالتی چی هست؟یعنی چی کار کنیم؟ میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 حساب وکالتی چی هست؟یعنی چی کار کنیم؟ حساب باید باز کنیم و ۱۰۰ میلیون پول فکر میکنم داخل حساب باشه تا بتونیم ثبتنام کنیم
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3537 حساب باید باز کنیم و ۱۰۰ میلیون پول فکر میکنم داخل حساب باشه تا بتونیم ثبتنام کنیم ممنون میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂