سلام دوستان من سه سال پیش با کالری شماری 15 کیلو کم کردم و ازون وقت هر رژیم شوکی که بگین امتحان کردن هیچی وزنمو پایین نیاورد. دلسرد شدم وزنمم برگشت. کسی راه دارویی بلده؟ چه شیمیایی چه گیاهی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم داشتم روانی میشدم. حریصتر شدم ولمعم بیشتر شدم وزنم هم دو تا یکی میرفت بالا. چشم رو هم گذاشتم از 68 رسیدم 82
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
تا اینکه دکتر بهم گفت فلوکستین بخور. خوردم کم کم اروم شدم بیخیال شدم اشتهام کم شد ریزه خواری هام رفت از 82 الان رسیدم به 74 و همچنان دارم کم میکنم بدون قاشق شمردن بدون تمرکز رو چاقی و لاغری خود به خود با بی خیالی تمااام
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
منم تو یسال نزدیک ۲۸ کیلو کم کردم استپ شدم رو ۶۰ کیلو ن میام پایین ن میرم بالا 😑تا دو روزم ول ...
کالری شماری کار اشتباهیه. من سریع لاغر شدم شاید تو سه ماه یا دوماه و نیم 15 کیلو کم کرده. ولی استپ شدم و به هیچ وجه تکون نمیخوره وزنم. نهایت دو کیلو کم میشه انقدر میمونه رو اون عدد که آخرشم بر میگرده به وزن قبلی