2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

103 بازدید | 13 پست

3 ساله پشت کنکوریم و میخوام امسال کنکور بدم 

چندتا ترمیم معدل دارم، سوالم این بود که میشه اردیبهشت ماه رو کامل دوازدهم بخونم و خرداد رو دهم یازدهم؟

دو هفته هم برای جمع بندی؟ 

چون خرداد امتحان دارم گفتم که از دوازدهم شروع کنم هم برای امتحانا بخونم هم کنکور

میشه اول دوازدهمو خوند؟ و بنظرتون چه درسایی رو حذف کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می‌بخشید مگه میشه همون نیم سال که کنکور داری هم ترمیم شرکت کنی مگه نباید یه نیم سال زودتر ترمیم معدل رو شرکت کنی تا تو سوابق تحصیلیت واسه ثبت نام کنکور اعمال بشه؟ 

آخه من امسال می‌خوام هم ترمیم معدل شرکت کنم هم کنکور البته از سال تحصیلیه بعد 

گفتم دی ترمیم بدم خرداد کنکور

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

من تازه از مرداد می‌خوام شروع کنم بخونم اما می‌دونم نمیتونم کامل سه سال رو تا دی تمام کنم واسه همین شاید منم مجبور شک اول دوازدهم رو بخونم بعد یازدهم که واقعا گیج میشم نمیتونم این کار رو بکنم اما اگه بشه تو خرداد هم ترمیم شرکت کرد هم کنکور عالی میشه واسه من 

کسی از قوانین ترمیم خبر داره؟

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
می‌بخشید مگه میشه همون نیم سال که کنکور داری هم ترمیم شرکت کنی مگه نباید یه نیم سال زودتر ترمیم معدل ...

خرداد باید ترمیم شرکت کنی که تا قبل مهر تو کارنامه ت اعمال بشه ولی اگه شهریور یا دی ترمیم بزنی برای سال بعد میوفته

من تازه از مرداد می‌خوام شروع کنم بخونم اما می‌دونم نمیتونم کامل سه سال رو تا دی تمام کنم واسه همین ...

کنکور دی رو برداشتن انداختن برای اردیبهشت

ثبت نام کنکور تیر ماه که دیگه تموم شده 

ولی میتونستی هم خرداد ترمیم بزنی هم تیر کنکور بدی

خرداد باید ترمیم شرکت کنی که تا قبل مهر تو کارنامه ت اعمال بشه ولی اگه شهریور یا دی ترمیم بزنی برای ...

ببین من می‌خوام کنکور ۴۰۲ ،۴۰۳ شرکت کنم

من قانونشو نمی‌دونستم چون ترمیم پارسال دی رو از دست دادم دیگه موندم تو بلاتکلیفی شروع نکردم به خواندن 

ممنونم جواب دادی