2777
2789
عنوان

مامانم منو پیش فامیل کوچیک کرد

191 بازدید | 14 پست

خالم مشهده

میخواسته سوغاتی بیاره برام

به مامانم زنگ زده سوغاتی میخوام بیارم کیف

عکس فرستاده برا مامانم 

مامانمم پیش داییم اینا بوده خونه نبوده

مامانم اومد خونه ماجرا رو گفت منکه اینجوری بوددم😐 که یک کلمه به من نگفت

گفتم حالا کدومو فک کردی سلیقه منه

گفت عکسارو نشون دختر داییت دادم 

۵ سالشه 

اونم اینو گفت من به خالت گفتم بگیر😐😐😐😐😐😐😐😐😨

جلوی بقیه هم همینجوری منو ادم حساب نمیکنه

که خالم سوغاتی منو عکسشو برا مامانم میفرسته مثل بچه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳

چی بگم والا . خونواده مادری منم ی جوری هستن حالا این خاله من بود انقد منت اون کیفو میذاشت سرمممم مامانم هم می‌گفت تا زنده ای باید نوکر خالت بشی 

چه وضعیه آخه 

چی بگم والا . خونواده مادری منم ی جوری هستن حالا این خاله من بود انقد منت اون کیفو میذاشت سرمممم مام ...

😨😨😨😨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقااااا

خودشو میکشت

خندم گرفت خودمم چندبار به مامانم گفتم همین حرفو

داییم منو چند سال پیش با ماشینش تا یه جایی برد

هنوووووز که هنوزه مامانم میگه داییت تاکسی تو بود باید کلفتیشو بکنی

[QUOTE=287563168]😨😨😨😨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقااااا خودشو میکشت خندم گرفت خودمم چندبار به مامانم گفتم همین حرفو ...[/QUOTEبببن خواهر من با کل فامیلا قطع رابطس اصلا آدم حسابشون نمیکنه حالا خاله من دختر هم داره ها ی موقع هایی ب من ز میزنه میگه میای خونمو جارو کنی 🤣 یا اگه برم خونه دخترش میگه ی ذره کارای خونشو انجام مبدادی اون سرکار می‌ره خستس 🤣🤣🤣 بخدا اصلا مخم به اینهمه پررویی نمی‌کشه میخندم

[QUOTE=287563168]😨😨😨😨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقااااا خودشو میکشت خندم گرفت خودمم چندبار به مامانم گ ...

تقصیر مادرامونه

رو نمیدادن کسی اینجوری باما رفتار نمیکرد

مامانای بقیه رو میبینم به خدا اینقد پشت بچه هاشونن

تقصیر مادرامونه رو نمیدادن کسی اینجوری باما رفتار نمیکرد مامانای بقیه رو میبینم به خدا اینقد پش ...

مامان من ک اصلا ی جوری منو لو میده انگار من هووشم. خودشم اگه برای خونوادش کار نکنه آدم حسابش نمیکنن ما شهر دیگه ای هستیم مامانم سالی دوبار می‌ره برای مادر بزرگم خونه تکونی می‌کنه الان فهمیدم برای خالمم همین کارو می‌کرده که خواهرم فهمید و دعواش کرد. امسال قبل ماه رمضون رفته شسته  بعد ما توی ماه رمضون افطاری رفتیم خونه مادر بزرگم فرداش خالم زنگ زد گفت اون موکت دم در انقد کثیف بود ندیدید شماااا؟؟؟؟ مامانم هم مثل کلفتا می‌گفت بخدا ما شبونه اومدیم رفتیم بعد ماه رمضون میام می‌شورم واااای می‌خوام خفشون کنم فقططططط . مادر من کلفت اوناس ما هم کلفت خودش به اضافه اونا 

مامان من ک اصلا ی جوری منو لو میده انگار من هووشم. خودشم اگه برای خونوادش کار نکنه آدم حسابش نمیکنن ...

من تک دخترم

ولی همینه دقیقا

حالا داییامو ببینی

فقط میکنن میخورن از اینا

من تک دخترم ولی همینه دقیقا حالا داییامو ببینی فقط میکنن میخورن از اینا

بببیبن دایی من ک خونشو فروخت اومد خونه مادر بزرگم نشست هر چی طلا و پول داشت هم با پسر یکی از خاله هام ازش گرفتن موقعی ک طلا گرمی ۲۰۰ تومن بود ی جای گرون مغازه خریدن الان طلا شده ۲۵۰۰ هنوز پولشو ندادنننننن . بعد چقدم براشون ضامن شده. حالا موقع نوبت دکتر گرفتن و کلفتی فقط سراغ خونواده ما میان . داییمو ک مادربزرگم براش بیمه هم ریخت و بازنشسته شد هنوزم کمکش میکنه بعد من ۳۲ سالمه اما اخرین باری ک مادرم پول داد لباس بخرم سالی بود ک رفتم دانشگاه الآنم میگه ب ما مربوط نیست دیگ بزرگ شدی همین ک جای خواب بهت میدیم پس چیه . ببین این مادرا دیگ درست نمیشن 

بببیبن دایی من ک خونشو فروخت اومد خونه مادر بزرگم نشست هر چی طلا و پول داشت هم با پسر یکی از خاله ها ...

منم همینه دقیقا

مامانمو زوری شوهر دادن راه دور الان اومدیم نزدیک

انگار میخوان نون خور کم کنن

بعد برا دوتا داییام کار با پارتی جور کردن

خونشون رو کوبیدن ۳ طبقه ساختن که داییام خونه داشته باشن

ماشین هم که دادن

به مامان بدبخت من فقط جهاز دادن و به مامانمم بگی میگه همینم لطف کردن

بچه های داییامم بزرگ کردن

من به مامانم میگم حداقل اینقد خودتو کوچیک نکن بری اونجا کار کنی و جمعشون کنی

میگه نههههههههه من کاری به داداشام ندارم 

میگم خوب حداقل به پدرو مادرت بگو زندگی مارو خراب کردن ۱۸ سالش بوده راه دور سر جو گرفتگی و چشم و هم چشمی شوهرش دادن

میگه من کاری ندارم

منم همینه دقیقا مامانمو زوری شوهر دادن راه دور الان اومدیم نزدیک انگار میخوان نون خور کم کنن بعد ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ خدا فقط به تو صبر بده که میبینی و تحمل می‌کنی