2777
2789
عنوان

🤍مناجات با خدا🤍

49 بازدید | 3 پست

تورا شکر مي کنم که از پوچي ها ، ناپايداري ها ، خوشي ها و قيد و بندها آزادم کردي و مرا در طوفانهاي خطرناک حوادث رها ننمودي، و درغوغاي حيات، در مبارزه با ظلم و کفر غرقم کردي، لذت مبارزه را به من چشاندي ، مفهوم واقعي حيات را به من فهماندي... فهميدم که سعادت حيات در خوشي و آرامش و آسايش نيست ، بلکه در جنگ و درد و رنج و مصيبت و مبارزه با کفر و ظلم و بالاخره در شهادت است.

خدايا ترا شکر مي کنم که به من نعمت " توکل " و " رضا" عطا کردي، و در سخت ترين طوفانها و خطرناکترين گردابها، آنچنان به من اطمينان و آرامش دادي که با سرنوشت و همه پستي ها و بلنديهايش آشتي کردم و به آنچه تو بر من مقدر کرده اي رضا دادم.

خدايا در مواقع خطر مرا تنها نگذاشتي ، تو در کوير تنهايي، انيس شبهاي تار من شدي، تو در ظلمت نااميدي، دست مرا گرفتي و کمک کردي... که هيچ عقل و منطقي قادر به محاسبه پيش بيني نبود، تو بر دلم الهام کردي و به رضا و توکل مرا مسلح نمودي، و در ميان ابرهاي ابهام و در مسيري تاريک مجهور و وحشتناک مرا هدايت کردي."

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

سلام 

زندگی تون در پناه خالق بی همتا 🌱

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام  زندگی تون در پناه خالق بی همتا 🌱

سلام.

زندگی شما نیز سرشار از نور و رحمت الهی

ممنونم برام دعا کردی خدا پشت و پناهت♥️🍃

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 

تاپیک بودم بابت استخاره

درخواست دوستی هم دادم

لطف میکنید به نیت محدثه بگیرید

سوره توحید هم میخونم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات