2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم.

321 بازدید | 18 پست

من ی لباس برای پدر شوهرم دوخته بودم.خیلی از ش خوششون اومده بود....من توی اون کاری که دوخت کرده بودم براش مهارت دارم.ی صب تا ظهر آماده کردم...ولی چون شرایط کار ندارم مشتری هم ندارم.خیلی کم.....مادر شوهرم زنگ زده که تشکر کنه گفت هنر شو داری ولی تنبلی میکنی و گرنه تو که دست و پنجه داری چرا( کین پیری) کار نداری....به خودم گفت بدم نیومد.از این بدم اومد که به شوهرم گفته بود شوهرم شب که اومده بود بهم گفت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز خوبه تعریف کرده،مادرشوهر است دیگر ....

آخه حرفاش تو دلم مونده.....نمیدونم تو واتساپ پیام بدم بهش یا ن.....آخه من تو شرایط خیلی بد با بچه هم برای زندگیم تلاش کردم.زورم میگیره اینطور بشنوم

آخه حرفاش تو دلم مونده.....نمیدونم تو واتساپ پیام بدم بهش یا ن.....آخه من تو شرایط خیلی بد با بچه هم ...

ولش کن الکی کشش نده بنظرم، بیخیال شو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

همیشه همینطور بودم از کنار حرف و حدیث رد میشم اهمییت نمیدم

کار خوبی میکنی، خانواده شوهر مخصوصا مادرشوهر بالاخره حرف زیاد میزنن ک باعث دلخوری میشن ولی این چیزی نیست بخوای اعصاب خودتو خورد کنی بیشتر جنبه تعریف داشته

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

کار خوبی میکنی، خانواده شوهر مخصوصا مادرشوهر بالاخره حرف زیاد میزنن ک باعث دلخوری میشن ولی این چیزی ...

واقعا آدم وقتی عصبی میشه با یکی که حرف میزنه بهتر میتونه تصمیم بگیره

جمله ی داخل پرانتز رو متوجه نشدم ولی در واقع به روش مادر شوهرها ازت تعریف کرده خیر سرش، تو هم اگه خواستی جواب بدی باید به شوهرت میگفتی جوابت رو با لبخند مثلا آره والله کارم خیلی خوبه اما چه کنم شرایطش برام مهیا نیست وگرنه کسی که همچین هنری داره تنبل نیست

واقعا آدم وقتی عصبی میشه با یکی که حرف میزنه بهتر میتونه تصمیم بگیره

میگفتی اره تنبلم ولی انقد پدرشوهرم دوست دارم تو نصف روز بزاش اماده کردم 

بعدش به شوهرت یگو من دوست دارم تو خرج زندگی بدی من به بچه ها برسم

جمله ی داخل پرانتز رو متوجه نشدم ولی در واقع به روش مادر شوهرها ازت تعریف کرده خیر سرش، تو هم اگه خو ...

اون که تو پرانتزی ی مثله مال طرفای خودمون یعنی شخص تنبلی میکنه.‌..شوهرم خودش میدونه الان شرایطش ندارم.

اون که تو پرانتزی ی مثله مال طرفای خودمون یعنی شخص تنبلی میکنه.‌..شوهرم خودش میدونه الان شرایطش ندار ...

مهم حرف تو که تو دلت نمونه حالا هم میتونی یه دفعه با خنده حرفتون رو به مادر شوهرت بزنی