2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

264 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان ،میخواستم بپرسم امکان داره کسی ژنتیکی تنبلی تخمدان نداشته باشه ولی بعدا بوجود بیاد،من هرگز تنبلی نداشتم ،الان رفتم سونو تخمدان چپ پانزده سی سی بود راست نزدیک ده سی سی ،که تشخیص تنبلی دادن،خونریزی پریودهام کم شده و درد زیر دل سمت چپ داشتم اگه کسی اطلاعات داره لطفاً به اشتراک بذارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی بیشتر ب خاطر سبک زندگی و تغذیه غلط ب وجود میاد زیاد ربطی ب ژنتیک نداره 

تنها راه درمانش هم همون تغذیه سالم و تحرک داشتن هست 

برای درمان اگر مراحل اولیه باشی دکتر قرص ضد بارداری میده ک خودش هورمونیه و ب ظاهر پریودت مرتب میشه اما ضضراش بیشتر از سودشه 

در مراحل بعدی ممکنه متفورمین و…بده دکترت

پریودهام تا الان هر ماه بوده ،منظم هم هست فقط حجمش کم شده،موی زائد یا چاقی هم ندارم ،دیگه نمیدونم واقعاً دلیلش چیه،خداروشکر بچه دارم ،بنظرتون بازم نیازه که دارو بخورم یا نه؟؟؟؟

من پریودام بعد سقط بهم ریخت گذشته ازاون این سری اخر خون ریزیم کم بود و لک بینیم زیاد تا۱۰روزم کلا طول کشید بعد گرمیجات خوردم ک رحمم گرم باشه برا اقدام ولی ازاونجا ک طبعم گرمه باز بدموقع پریودشدم ک نمیشه اسمش رو پریودگذاشت خون تیره و کم ..وای دارم دیوونه میشم ازاین پریودشدنا بعدسقط هم سونو دادم مشکلی نبود

من پریودام بعد سقط بهم ریخت گذشته ازاون این سری اخر خون ریزیم کم بود و لک بینیم زیاد تا۱۰روزم کلا طو ...

ان شااله که درست میشه وقتی سونو مشکلی نداشتی ،برای من تخمدان چپ بزرگ شده بود،اکثرا سمت چپ زیر شکم هم درد دارم،با این حال خیلی پیگیری نکردم توکل بر خدا

من الان چندین ساله دارم... اگه بچه نداری برا درمان حتما اقدام کن... و اینکه ورزش کن... اب بخور زیاد. ...

شما هم‌ ژنتیکی نبوده،بعدا بوجود اومده،موی زائد،چاقی یا آکنه هم دارید یا نه؟

ان شااله که درست میشه وقتی سونو مشکلی نداشتی ،برای من تخمدان چپ بزرگ شده بود،اکثرا سمت چپ زیر شکم هم ...

سونویی که رفتم برا سقط بود یعنی بنظرت سونوجدید بایدمیرفتم یا توهمون سونو خودشون همه چیو میدیدن؟ 

شما هم‌ ژنتیکی نبوده،بعدا بوجود اومده،موی زائد،چاقی یا آکنه هم دارید یا نه؟

احتمالا مامانم هم مبتلا بوده و اینکه موی زیر چونه دارم و آکنه هم یه مدت طولانی داشتم وقتی قرص هورمونی شروع کردم خوب شدم