2789
عنوان

خیلی میترسم....😭

477 بازدید | 26 پست

۱۹ سالمه و متاهلم

عفونت داخلی شدید دارم خیلی دکتر رفتم قرص دادن ولی باز دارم اخرین سری که رفتم گفتن عفونت قارچیه شیلف داد بهم گفت هرشب بزن من نزدم عفونت بدتر شد تازگیا یه جوری شدم که هر هفته یک بار اینجور میشم رحمم درد میگیره میزنه کف پاهام داغ میشه مثل اتیش تب و لرز میگیرم تا چند ساعت اینجور میمونم یهو خود ب خود خوب میشم شیاف بهم داده گفته بزن برات خوبه من نمیتونم بزنم میترسم نمیدونم از چی ولی میترسم خیلیم میترسم دیشب برای اولین بار زدم خیلی سختم بود اشکم در اومدشوهرمم زگیل تناسلی داشته بوده و هنوزم داره ۳ تا بهشم میگم برو درمانش کن نمیره میگه ولش کن خودش میره هی گفتم گفتم حرف تو کلش نمیره😔بخاطراین عفونتی هم ک دارم دکترم نمیزاره برم میگه بری باز میخوادشیاف بده و نتونی بزنی قرص بده و نخوری چ فایده چی کنم خیلی میترسم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چجوری با شوهرت رابطه داری فقط اینو بگو؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عادی شده ولی خب اخه تاحالا خودم به پایین تنم دست نزدم اولین بارم بود خب ترس داشتم من مجردی هام خیلییی میترسیدم از بکارتم حالا یعنی ترس اونه مونده تو وجودم

ی دیقه نترس ببین چ اتفاقی میفته؟ 

از زگیل شوهرت نمیترسی؟نمیدونی قابل انتقاله و تا الان احتمالا گرفتی؟ از کجا زگیل گرفته؟

تو رابطه تون از اب دهن استفاده میکنین ؟

عادی شده ولی خب اخه تاحالا خودم به پایین تنم دست نزدم اولین بارم بود خب ترس داشتم من مجردی هام خیلیی ...

خدای نگرده ازش زگیل بگیری بدبخت میشیا ...برا بارداری ب مشکل میخوری ..

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

عزیزم تاشوهرت خوب نشه توهمچنان عفونت داری بزاربره دکتر باهرطوری  شده بهش بگو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ی دیقه نترس ببین چ اتفاقی میفته؟  از زگیل شوهرت نمیترسی؟نمیدونی قابل انتقاله و تا الان احتمالا ...

مجردی هاش رابطه جنسی داشته از اون خانمه ویلان گرفته 

بله بااب دهن بعضی اوقات

چی کنم حرف تو سرش نمیره نمیاد بره درمان کنه ک

لطفا جدی بگیر،بحث سلامتت هست و شوخی بردار نیست اگر الان با این حرفها درمانت رو انجام ندی و پشت گوش بندازی و پیشرفته بشه خوبه؟حتی شده اگر حضوری هم گاهی نشد بری حتما از سایت دکتر ساینا یا غیره یه متخصص زنان عالی پیدا کن با توجه به سابقه و رضایت بیماران،و باهاش مطرح کن با تمام شرایطت،و دستوراتش رو انجام بده حتی اگه آزمایش و نسخه هم لازم باشه برات عکسش رو میفرسته و با همون ها میتونی انجام بدی

مجردی هاش رابطه جنسی داشته از اون خانمه ویلان گرفته  بله بااب دهن بعضی اوقات چی کنم حرف تو سر ...

اب دهن ب خاطر باکتری هایی ک داره ب شدت عفونت میاره خانم قطعش کن 

ب جاش از ژل و لوبریکانت و… استفاده کن 

بعدشم این بار رفتی دکتر بگو حتما ی ازمایش زگیل برات بگیره 

حتما امپولش هم بزن اگر شرایطت اوکی هست 

میدونی بگیری چی میشه 

میدونی زگیل تو خانم ممکنه تا سرطان هم پیشروی کنه حالا کاری ب بارداری و … ندارم 

بهداشت رابطه رو رعایت کن اگر مرد بهداشت فردیش و رعایت نکنه خودت مستعد عفونتی با حرف نمیشه ؟با دعوا و داد و غال 

یعنی چی دختر جونت و از سر راه اوردی ؟ 

فردا زگیل بگیری دچار عوارض بشی همین شوهر جونت نگات میکنه؟

😔من کلا از بچگی عفونت داشتم همشم عفونت قارچی میگرفتم

هر روز لباس زیرات و عوض کن شده روزی دو ۳ بار  

خودتم بعد دسشویی حتما خشک کن محل خیس و مرطوب جای رشد باکتری و قارچه 

داروی انتیوبیک مصرف میکنی؟ انتی بیوتیک باکتری های مفید بدن و هم از بین میبره و فرصت برای رشد قارچ بیشتر میشه 

تعادل هورمونی و داری اینم میتونه اگه بهم بریزه باعث عفونت بشه 

غذاهای شیرین یا شور زیاد خوردنش میتونه باعث عفونت قارچی بشه 

دیابت پنهان و کنترل نشده 

لباس زیر خیلی تنگ 

شستن ناحیه تناسلی با صابون و شوینده ها ک باعث میشن باکتری های مفید ناحیه از بین برن 

بهداشت جنسی هم خودت هم همسرت حتما باید رعایت کنین