2777
2789
عنوان

دیسپورت

190 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من دیشب ساعت ۶:۴۰ عصر دیسپورت زدم بعدش یکی دو بار اتفاقی حواسم مبود خم شدم ، و اینکه باید به کمر بخوابیم من عادت دارم رو دستم بخوابم تقریبا تا ۷ صبح بیدار بودم و تلاش هرچی کردم خوابم نبورد، ساعت ۷ دیگه یکمی رو دستم چرخیدم خوابم یرد تا ۱۱:۳۰ صبح فکر کنم دستم زیر سرم بود یه طرفه خوابیدم، مشکلی پیش میاد؟ اینقدر جدیه مراقبتاش واقعا؟ میشه از تجربیاتتون بگید، ممنون ، کمی استرس دارم

وای من میفهمم چی میگی من بخاطر همین استرسهاشه که از بوتاکس بدم اومد اصلا به استرس نمی ارزه😁

انشالله ک چیزی نمیشه خواهرم شب تزریق راحت خوابید انگار نه انگار بوتاکس کرده خیلی بیخیاله

وای من میفهمم چی میگی من بخاطر همین استرسهاشه که از بوتاکس بدم اومد اصلا به استرس نمی ارزه😁 انشالل ...

اره منم خیلی استرسیم، تازه با شب اول پریودن‌هم هم زمان شد، کلا من پریودم شروع میشه کمی دیوونه میشم 🤣 ممنون از کمکت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792