2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

318 بازدید | 17 پست

امروز سوئ تفاهم بزرگی پیش اومد.

دخترخانمی که دوسش داشتم و خودشم میدونه، یهویی دیدم جلو راهمه. یکم فاصله زیاد بود، صداش نکردم، خواستم راهم رو عوض کنم یا بایستم که دورتر بشه، ولی گفتم تا کی؟ 

از دیدنش هم خیلی خوشحال میشم. یکی از همکلاسی پسر هم چندباری باهاش هم مسیر شده بود.

خب من چمه که نباید برم. خواستم بهشون نزدیک بشم و سلام و احوالپرسی کنم، تا برسم یکم طول کشید اما دیدم جلوتر دخترخاله اش منتظرشه و منو میبینه. اول به دختر خاله اش سلام دادم و بعدشم اون چرخید و دید و سلام دادم. 

با خودم میگم الان فکر میکنن که من دنبال دختر مردم راه افتادم و واسه چش چرونی و اینا....

خیلی خجالت زده شدم.

چیکار کنم؟ 

اونا هیچ فکری نمیکنن انقد برا خودتون درگیری فکری درست نکنین 

چرا فکر نکنن؟ 

شما از دور پشت دخترخالت پسری که دوسش داره رو ببینی میاد و دختر خالت خبر نداره فکری نمیکنی؟ نمیگی تنها دیدتش افتاده دنبالش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فکر نکنن؟  شما از دور پشت دخترخالت پسری که دوسش داره رو ببینی میاد و دختر خالت خبر نداره ف ...

معلومه ک نه نهایتا سوال میپرسم ک باهات چکار داشت  طبق تاپیک های قبلیتون ایشون اصن ب شما نظری نداره پس درموردش فکری هم نمیکنه 

شکوفه بزن سبز شو
معلومه ک نه نهایتا سوال میپرسم ک باهات چکار داشت  طبق تاپیک های قبلیتون ایشون اصن ب شما نظری ند ...

نظری داشته باشه یا نداشته باشه، من بعد فارغ التحصیلیم میرم خواستگاریش. جواب مثبت یا منفی رو از دهن پدر و مادرش می‌شنوم بعد. به اون حق میدم خب. از شهرستان اومده ، غریب هست، دختره، سنش کمه، به سادگی اعتماد نکرده، خوبم کرده، چون پسر پفیوز کم نیست. 

اما من به این سادگی بیخیالش نمیشم. 

تمام تلاشمو میکنم؛ شد که عالی میشه، نشه هم میگم من تلاشمو کردم. به خدا گرفتاری و مشغله فکری زیادی دارم، با این حال قلبم با دیدنش همیشه تکون میخوره، هر وقت به این فکر میکنم که مبادا بعد چند سال نتیجه نگیرم چشام پر میشه. ولی اگه بعد چندسال دیدن تلاش ها برای پیشرفت ریالی و سوادی و دیدن وفاداریم باز هم دوسم نداشته باشه، من دیگه حرفی ندارم. چون من هدفم از ازدواج تشکیل خانواده و یه زندگی پر از عشق و آرامشه. میخوام کسی باشه که همونطور که من واسش میمیرم و دلم پر میکشه و چشام پر میشه، اونم اینطوری باشه. من تنهایی زیادی کشیدم و میکشم. واسه همین وجود و قدرش رو خیلی خوب درک خواهم کرد.

نظری داشته باشه یا نداشته باشه، من بعد فارغ التحصیلیم میرم خواستگاریش. جواب مثبت یا منفی رو از دهن پ ...

بعد فارغ التحصیلی دیر نیست؟! خیلی وقت ها خیلی زود دیر میشه 

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
نظری داشته باشه یا نداشته باشه، من بعد فارغ التحصیلیم میرم خواستگاریش. جواب مثبت یا منفی رو از دهن پ ...

الهی جواب مثبت بگیرید و خوشبخت بشید خوش به حال اون دختر

انشالله همه ی اینا رو درک کنه و راه براتون هموار بشه

بعد فارغ التحصیلی دیر نیست؟! خیلی وقت ها خیلی زود دیر میشه 

چیکار کنم؟🙂

الان برم بگم که اینجانب مدرکی ندارم، سر رشته ای ندارم، پول پیش خونه و تالار ندارم، مدرک زبان ندارم، فقط خوش تیپم، در حال تحصیلم، سیگار نمیکشم، پوست و استخون نیستم، دختر خانمتون رو لای پر قو نگه میدارم، خوشبختش میکنم، واسش ماشین میخرم، امکانات میدم؟!

با چی؟ هزار گفتار چو به نیم کردار نیست.

ملت جیگر گوششو از بیابون پیدا نکرده که چشم بسته بده.

باید مدرک با معدل خوب

ماشین که دارم 

سلامت ذهنی و جسمی 

پول پیش خونه و تالار

تجربه کاری 

شمه فنی 

تجربه بیشتر 

هنر 

داشته باشم که دارم اما کامل نیستن هنوز. بعدش برم در خونشون رو بزنم. نمیخوام که پدر و مادرم رو سکه یه پول کنم.

اون دختر خانم هم چشم و عقل داره. به چشمام نگاه کنه، دلمو بشناسه، اعمالم رو تو محیط دانشگاه و بیرون میبینه. خیلی ویژگی های خوب که جوونای امروزی ندارن و خرابن. ایشون هم اگه اینا واسش ارزش داشته باشه منتظر میمونه، نباشه بره با یکی دیگه. 

چیکار کنم؟🙂 الان برم بگم که اینجانب مدرکی ندارم، سر رشته ای ندارم، پول پیش خونه و تالار ندارم، مدر ...

درسته، اما همین پاک بودن و علاقه داشتن فعلااا کافیه ...

باید در میون گذاشته بشه که طرف متوجه بشه که یکی هست دوستش داره تا منتظر بمونه برای همه این کارایی که میخواین انجام بدین برای اینده... 

علم غیب نداره دوستش دارین و ممکنه این رفتارهارو اصلا رو حساب علاقه برداشت نکنه بگه شاید من اشتباه میکنم

قرار نیست ی شبه عروسی بگیرین ک.. لااقل ی دیدار با خانواده داشته باشین از برنامه های ایندتون بگین و ببینین اونم علاقه داره؟!

به هر حال هر طور صلاح میدونین خوشبخت بشین

جسارتا ترم چند هستید؟ اگر مشکلی نیست بگید 

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴