2777
2789

ماهم چندروز پیش دزد زده بود به ماشین که ببرتش ولی خداروشکر سوییچ مخفی داشت و هر چقدر استارت زده ماشین روشن نشده ولی محتویات داخلش رو برده🥲

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماهم چندروز پیش دزد زده بود به ماشین که ببرتش ولی خداروشکر سوییچ مخفی داشت و هر چقدر استارت زده ماشی ...

وای خدا بهتون رحم کرده

برا منم سوییچ مخفی داشته ولی نمیدونم چجوری برده

نه عزیزم رفتم اگاهی و کلانتری همون اول چک کردن تو پارکنینک نبود ۶ روزه بردن

نگران نباش ماشین پیدا میشه. تو اقوام مام سه چهارتایی دزدیده بودن پیدا شد. فقط دعا کن اوراقش نکنن و نهایت یه سری وسیله باز کنن و رهاش کنن. اکثرا برا کارای خلاف میدزدن ماشینارو

عزیزم ان شاالله پیدا میشه برای پیدا شدن ماشین دعا میخونم

ان شاالله هر چی زودتر پیدا میشه تورو خدا شما هم برای شفای مامانم دعا کنید

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم ان شاالله پیدا میشه برای پیدا شدن ماشین دعا میخونم  ان شاالله هر چی زودتر پیدا میشه تورو ...

عزیزم ۱۴ صلوات فرستادم به نیت ۱۴ معصوم ایشالا ک شفا پیدا میکنه 

عزیزم ۱۴ صلوات فرستادم به نیت ۱۴ معصوم ایشالا ک شفا پیدا میکنه 

ممنون عزیزم ان شاالله ان شاالله ماشین شما پیدا بشه هر چه زودتر بیایی خبر خوب بدی خوشحال بشیم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به کجا زنگ بزنم؟ جواب نمیدن ک کلانتری گف دیگه برین اگاهی اکاهی میگه دیگه نیاین اینجا پیدا شه زنگ ...

ماشین پدرمو از جلوی منزلشون سرقت کرده بودن ۱۰روز تمام میرفتن آگاهی هیچ خیری نبود خودشونم مرتب تمام محله های بدنام که ماشین های دزدی رو میبردن اونجا رها میکردن میرفتن میگشتن ولی هیچ خبری نبود آگاهی هم میگفت اگه خبری بشه میگیم ولی .... تا اینکه بابام یه پارتی توی اداره راهنمایی رانندگی پیدا کردن که ساعتی که پدرم تقریبا فکر میکردن ماشین از جلوی منزلشون برده شده رو دوربین های همون ساعت رو چک کردن دیدن بله  ماشین رو از جلوی دوربین های راهنمایی رانندگی رد کردن و به سمت خارج شهر بردن دیگه بابام مطمئن شدن ماشین داخل شهر نیست به پلیس راه‌های اطراف شهر سپردن بعد چند روز ماشین اطراف یه روستا پیدا شد در واقع میخواستن ماشین رو ببرن لب مرز که میفته توی چاله و دیگه بیرون نمیاد و همون جا رهاش میکنن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای خدا بهتون رحم کرده برا منم سوییچ مخفی داشته ولی نمیدونم چجوری برده

یعنی سوییچ مخفیش رو زده بودی با این حال تونسته ببره؟ احتمالا فراموش کرده بودی بزنی

ماشین پدرمو از جلوی منزلشون سرقت کرده بودن ۱۰روز تمام میرفتن آگاهی هیچ خیری نبود خودشونم مرتب تمام م ...

ماشین من انقدی ارزش نداشت براشون ک بخوان از مرز رد کنن

خدا اون روزو نیاره