نه عزیزم رفتم اگاهی و کلانتری همون اول چک کردن تو پارکنینک نبود ۶ روزه بردن
نگران نباش ماشین پیدا میشه. تو اقوام مام سه چهارتایی دزدیده بودن پیدا شد. فقط دعا کن اوراقش نکنن و نهایت یه سری وسیله باز کنن و رهاش کنن. اکثرا برا کارای خلاف میدزدن ماشینارو
عزیزم ان شاالله پیدا میشه برای پیدا شدن ماشین دعا میخونم
ان شاالله هر چی زودتر پیدا میشه تورو خدا شما هم برای شفای مامانم دعا کنید
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
عزیزم ۱۴ صلوات فرستادم به نیت ۱۴ معصوم ایشالا ک شفا پیدا میکنه
ممنون عزیزم ان شاالله ان شاالله ماشین شما پیدا بشه هر چه زودتر بیایی خبر خوب بدی خوشحال بشیم
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
ماشین پدرمو از جلوی منزلشون سرقت کرده بودن ۱۰روز تمام میرفتن آگاهی هیچ خیری نبود خودشونم مرتب تمام محله های بدنام که ماشین های دزدی رو میبردن اونجا رها میکردن میرفتن میگشتن ولی هیچ خبری نبود آگاهی هم میگفت اگه خبری بشه میگیم ولی .... تا اینکه بابام یه پارتی توی اداره راهنمایی رانندگی پیدا کردن که ساعتی که پدرم تقریبا فکر میکردن ماشین از جلوی منزلشون برده شده رو دوربین های همون ساعت رو چک کردن دیدن بله ماشین رو از جلوی دوربین های راهنمایی رانندگی رد کردن و به سمت خارج شهر بردن دیگه بابام مطمئن شدن ماشین داخل شهر نیست به پلیس راههای اطراف شهر سپردن بعد چند روز ماشین اطراف یه روستا پیدا شد در واقع میخواستن ماشین رو ببرن لب مرز که میفته توی چاله و دیگه بیرون نمیاد و همون جا رهاش میکنن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹