2777
2789
پراید 😭😭😭

اخی عزیزم انشالله پیدا شه ماشین دزدی خیلی زیادشده

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفتم دکتر برگشتم دیدم نیست میشه به نیت پیدا شدن ی صلوات بفرستین برام؟؟

چشم عزیزم حتما

ببین گلم یه پولی نذر کن ،قرآن رو باز کن سوره یوسف رو بیار پولو بذار بین ورق سوره یوسف نیت کن انشالله پیدا شد پولو صدقه بدی به یه نیازمند

خدا کمکت کنه.هر شب سوره یاسین میخونم امشب به نیابت پیدا شدن ماشین شما میخونم 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
شاید  بردن پارکینگ  آخه چند روز پیش دومادمون  هم جای بدی  پارک کرده بود بعد برده ...

نه عزیزم رفتم اگاهی و کلانتری همون اول چک کردن تو پارکنینک نبود ۶ روزه بردن

چند روز پیش ماشین بابامو دزدیدن بعد رفته بودن دزدی باهاش 

بعدم باهاش تصادف میکنن میزنن به درخت همونجا رهاش میکنن بعدم الان هم شهرداری هم دونفر که با ماشین بابام ازشون دزدی شده ازش شاکی ان 

مملکت که نیست دیونه خونست

انشاالله که پیدا میشه 

ماشین بابامو دزدیدن فقط با پیگیری خودش پیدا شد پلیس فقط منتظر بود یکی زنگ بزنه بگه ماشینو پیدا کردیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
انشاالله که پیدا میشه  ماشین بابامو دزدیدن فقط با پیگیری خودش پیدا شد پلیس فقط منتظر بود یکی ز ...

به کجا زنگ بزنم؟

جواب نمیدن ک

کلانتری گف دیگه برین اگاهی

اکاهی میگه دیگه نیاین اینجا

پیدا شه زنگ میزنیم

ماشین دوست من هم تو اهواز دزدیدند.بعد شماره ماشین رو بین اقوام و دوستان پخش کرده بود.یه روز یکی از آشناها پشت چراغ قرمز ماشین رو می بینه.سریع پیاده میشه میره با کلک و دروغ بهش میگه ماشین شما چندروز پیش زده به پسر من پاش شکسته.اونم میگه زنگ نزن پلیس خسارت بهت میدم میگه نه سریع سوییچ ماشین رو می کشه و مردم هم کمک میکنند زنگ میزنند پلیس میاد.....خلاصه ماشین بعداز ده روز پیدا شد.وبه ۱۰ تا سرقت اعتراف کرد

مامی کیا ی سابق هستم