2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ایولللللللللللللللللللللللللللل ابان که هستمم همش درست بودددددد فقط قدم 174   به نظرتو ...

بعضی وقتا درست درمیاد حسم مخصوصا چهره😄

به نظرم اون چیزی که دوست داری قبول میشی حالا یا امسال یا سال دیگه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
دی یا آبان به نظرم آدم رکی هستی وسعی میکنی آدم خوبی باشی دوست داری به دیگران کمک کنی راستگو بعضی و ...

عزیزم لطف میکنید به منم پاسخ بدید ایه الکرسی میخونم

اگر برم پیش "مه" بهم کمک میکنه؟ همکاری و شراکت باهاش چطوره؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
عزیزم لطف میکنید به منم پاسخ بدید ایه الکرسی میخونم اگر برم پیش "مه" بهم کمک میکنه؟ همکاری و شراکت ...

عزیزدلم حس ششم نیستم همینجوری گفتم ولی به نظرم کمک میکنه برای شراکت نمیدونم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
بعضی وقتا درست درمیاد حسم مخصوصا چهره😄 به نظرم اون چیزی که دوست داری قبول میشی حالا یا امسال یا سا ...

وویی ممنونم

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت
حالا که حست درسته تو بگو بچم چیه😘

فک میکنم پسر میاری تو زندگیت ممکنه این پسر باشه یا بعد ازین پسر میاری

فک میکنم پسر میاری تو زندگیت ممکنه این پسر باشه یا بعد ازین پسر میاری

خدا کنه این پسر باشه الهی بحق تو که پسر باشه این بچم میخوام شوهرم خوشحال بشه الهی به امیدت تو و اهل بیتا

بعضی وقتا درست درمیاد حسم مخصوصا چهره😄 به نظرم اون چیزی که دوست داری قبول میشی حالا یا امسال یا سا ...

من کی باردار میشم گلم واست صلوات میفرستم 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
خدا کنه این پسر باشه الهی بحق تو که پسر باشه این بچم میخوام شوهرم خوشحال بشه الهی به امیدت تو و اهل ...

توکلت به خدا باشه عزیزم همه چیز دست خداست انشالله که میشه