2777
2789

خدایا من چیکارکنم چه خاکییی به سرم بریزمممم 

بچه هاتوروخدا یه راه حل به من بدین بقران دیگه میخوام خودموبکشم راحت شم ازدست همچین مادریشان صفتی😭

دیروززنگ زدم شوهرم بیاد منوببره خونم صب دیدم مامانم دراتاقوقفل کرده زنگ زده به شوهرم میگه این روانی شده الکی میگه شبافرارمیکنه بیرون نمیتونم دست این بچه بدم بیااینوببرپیش روانشاس ببین ازاین مادردرمیاد این اخه میتونه مادرباشه این میتونه یه مای بیبی روببنده که توشکمش بچه گذاشتی😭😭😭😭😭😭

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم بچه ب دنیا اوردی و خونه ی مامانتی؟

۱ماه مونده به زایمانم گف بیاخونه من گفتم حرفشوزمین نندازم ناراحت میشه اگه نرم اومدم اینجا دخترم گریه میکنه نفرینش میکنه همش همش سرش دادمیزنه میگم اینجوری بودچرامنوکشوندی اینجا😔😭😭😔😔😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
۱ماه مونده به زایمانم گف بیاخونه من گفتم حرفشوزمین نندازم ناراحت میشه اگه نرم اومدم اینجا دخترم گریه ...

چرا دیگه ب شوهرت زنگ ردی یهو ماشین بگیز خودت برگزد خونه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بقران نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم آبرومو الکی پیش شوهرم برده😭😭😭😭

یه مدت خونشون نرو تا یکم ارامش بگیری اگه دیدی خوب نمیشه باهاش قطع رابطه کن 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏