شوهرم ی ماشین پراید از دامادمون خرید قسطی، اون موقع ۹۰ تومن بود پراید ب شوهرم ۸ ماهه داد ۱۸۰ تومن، شوهرم حالا هر جا میشینه نفرینش میکنه، ک قیمت دو تا ماشین گرفته ازم، بعضی وقت ها من میگم خوب عقل داستی قبول نمیکردی میگه همش طرف دامادتونی، الان ۹۰ تومنشو داده برا ۹۰ تومن بعدی داره اذیتش میکنه تا جایی ک کارشون کشیده ب دادگاه،
معامله رو به هم بزنن اینجوری هر دو دیگه دلخور نیستن
نمیشه دیگ چون همون ۸ ماه پیش شوهرم ماشینو فروخت نقدی مغازه زد باهاش، البته شوهرخواهرم چون دو تا چک داشت از شوهرم ی چک هاشو برا خودش ماشین خرید از اشناهاش
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
چه خودت چه خواهرت اگه چیزی پیشتون گفتن عصبانی بشین بگید حق ندارین غلطی که کردین غرغراشو پیش مابیارین خودتون مشکلتونو حل کنید میتونستین از اول معامله نکنید
دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.