2777
2789
عنوان

حق بدم ب شوهرم یا دامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست

الان با ۱۸۰تومن یه ماشینم نمیدن

خب قسطی داده دیگ‌همون ۹۰ تومنو میداد بهش ک الان براش نمیصرفید

ولی شما خواهرا دخالت نکنید از طرف مقابل دفاع نکنید زندگیتونو خراب نکنید خودشون کردن خودشون میدونن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر شوهرته خودش حماقت کرده اونم بش انداخته از تو‌مشورت نگرفت؟ بش بکو اگ ازم مشورت میکرفتی نمیراش ...

چرا بهم گف گفتم همچیم کاری نکن ک همش ضرره، ولی اونم تو اون شرایط پول لازم داشت، البته شوهرم خواهرم چون دو تا چک ۸ ماهه از شوهرم گرفته بود ی چک هاشو همون موقع ی پراید خرید

عزیزم حق با داماده 

اولا چکی اونم هشت ماه خیلی زیاده اون چک هشت ماه دامادت هیچ کاری نمیشد ازش کنه بزاره تو جیبش تا نزدیک موعدش شد خرج کنه 

برا هست ماه خیلیم خوب گفته 

اگه نقد میفروخت که میتونست تو این هشت ماه کلی سود کنه با خریدو فروش قیمت پراید هشت ماه قبل تا الان هم خیلی رفته روش بنظرم شوهرت حق نداره بزور نکرد تو پاچه ش که

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

حق با دامادته شوهرت از اول قبول کرده حالا چرا دبه کرده 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

من جای دومادتون باشم، ۹۰ تومن میدم و ماشینو پس میگیرم!!! 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.