2777
2789
خیلی سلیقه ت خوبه

لطف داری گلم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماکه دوسش داریم اونه که واسه ما کلاس گذاشته رفته اون بالاها

ای جووون 😂😂😂😂🫂🫂🫂🫂

من سال ۹۸ یه تکپوش خریدم گرمی ۶۰۰ 

فکر میکردم خیلی ضرر کردم پارسال یکی دیگه خریدم گرمی ۱۲۰۰ باز میگفتم کاش نمی‌گرفتنم حالا که اینطوری کشید بالا شوهرم گفت کاش همه پولها رو طلا می‌گرفتی ارزشش نمیومد پایین

...
ای جووون 😂😂😂😂🫂🫂🫂🫂 من سال ۹۸ یه تکپوش خریدم گرمی ۶۰۰  فکر میکردم خیلی ضرر کردم پارسال ...

واقعا کی فکر میکرد اینطوری پرواز کنه... البته من بیشتر ناراحتم چرا ماشینو عوض نکردیم یه دفعه قیمتا چندبرابرشد 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا کی فکر میکرد اینطوری پرواز کنه... البته من بیشتر ناراحتم چرا ماشینو عوض نکردیم یه دفعه قیمتا چ ...

من همش فکر میکردم پایین میاد و ضرر میکنم بعد شوهرم دوسال پیش ۸۰۰ تومن داد یه هیوندا النترا خرید هی سر اون دعوا داشتیم میگفتم چرا این همه پولو دادی ماشین خریدی فکر نمی‌کردیم که اینطوری بشه 

...
من همش فکر میکردم پایین میاد و ضرر میکنم بعد شوهرم دوسال پیش ۸۰۰ تومن داد یه هیوندا النترا خرید هی س ...

خیلی کار خوبی کرد شوهرت نتیجشو هم دیدید خداروشکر 

من هربار به شوهرم گفتم زیرش در رفت گفت خونه ساختن واجبتره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خیلی کار خوبی کرد شوهرت نتیجشو هم دیدید خداروشکر  من هربار به شوهرم گفتم زیرش در رفت گفت خونه ...

عه دقیقا ما مستاجریم هرچی گفتم بیا خونه بخر گفت نه خونه رو رهن میکنم ولی ماشین و عوض کنم حالا شوهرم میگه بخوام ماشین و بفروشم ازم ۱/۷۰۰ میخرن البته خرجش هم بالاس ها 

ولی کاش بجای خونه ماشین می‌خرید همین پولش دو برابر میشد 

...
عه دقیقا ما مستاجریم هرچی گفتم بیا خونه بخر گفت نه خونه رو رهن میکنم ولی ماشین و عوض کنم حالا شوهرم ...

ای بابا.. واقعا خونه تو اولویته ان شاء الله خونه هم میخرید 

قربونت ♥️  پولشو داره ولی چون کارش طوری هست که سرمایه میخواد با پولش کار می‌کنه

اینکه خیلیم عالیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز