sepideh_90 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1757 عنوان حنای بی رنگ.. 725 بازدید | 8 پست سلام دوستان...میگم شما میدونین حنای بیرنگ هم، خاصیت حنای قرمز رو داره؟برای درمان سودا...میخوام روی پام بذارم...فقط اطرافیان توان اینو ندارن بپذیرن..حوصله تمسخر ندارم واقعا...اگر حنای بیرنگ همون خاصیت رو داره تا از اون استفاده کنم 1402/02/05 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 نمیدونم .ازعطاری هاسوال کن ولی تاجایی که میدونم حنای بی رنگ واسه پوست وموخیلی خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sepideh_90 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1757 نمیدونم .ازعطاری هاسوال کن ولی تاجایی که میدونم حنای بی رنگ واسه پوست وموخیلی خوبه برای درمان سودا میخوامباید از مچ ب پایین و کف پا بذارم...ولی مدامحنا رنگی ک باشه ... سیاه میشی اصلا🤣
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 3995 برای درمان سودا میخوام باید از مچ ب پایین و کف پا بذارم...ولی مدام حنا رنگی ک باشه ... سیاه میشی ا ... نوره بزار. از گردن تا کف پا.حجامت کن.و قرص سودا بر و صفرا بر بخور پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
sepideh_90 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1757 نوره بزار. از گردن تا کف پا. حجامت کن. و قرص سودا بر و صفرا بر بخور نوره رو چجوری بذارم؟؟ بلد نیستم میشع بگیو بعد همینجوری اب بکشم؟چقدر صبر کنم؟
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 3995 نوره رو چجوری بذارم؟؟ بلد نیستم میشع بگی و بعد همینجوری اب بکشم؟چقدر صبر کنم؟ تو یه ظرف مث ماست شل با اب ولرم درست کن.با دسکش کار کن.بعد همه جای بدنت بمال چون بدنت موهاش کرکیه کمتر از ۱۰ مین بشور پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
sepideh_90 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1757 تو یه ظرف مث ماست شل با اب ولرم درست کن. با دسکش کار کن. بعد همه جای بدنت بمال چون بدنت موهاش کرکی ... به ناحیه خصوصی هم میشه زد؟؟؟ حساسیت نداره ک؟
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 3995 به ناحیه خصوصی هم میشه زد؟؟؟ حساسیت نداره ک؟ بله به همه جا.بعد اومدن از حموم کمی روغن مالی کن پوستت رو . پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
sepideh_90 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1757 بله به همه جا. بعد اومدن از حموم کمی روغن مالی کن پوستت رو . مرسی مرسی