kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 عنوان بارداری 91 بازدید | 7 پست سنوگرافی آنومالی فقط سنو میگیرن یا آزمایش و ماینه هم هست؟ ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸ 1402/02/05 | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 اگه اولی ریسکی نباشه فقط سونو درغیراینصورت ازمایشم هست من سر هردو بارداری فقط سونو دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 اگر غربالگری اولت سالم باشه، آنومالی فقط سونو میدن. اره اولی سالم بود خداروشکر ممنون ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 اگه اولی ریسکی نباشه فقط سونو درغیراینصورت ازمایشم هست من سر هردو بارداری فقط سونو اها ممنون جنسیت و گفتن صد درصد پسره یعنی خاطر جمع باشم پسره؟ ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 اگر غربالگری اولت سالم باشه، آنومالی فقط سونو میدن. جنسیت شو گفتن صد درصد پسره یعنی خاطر جمع باشم پسره؟ 😁 ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
ifz عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 19986 جنسیت شو گفتن صد درصد پسره یعنی خاطر جمع باشم پسره؟ 😁 نمیدونم گلم. تو انتی احتمال خطا هست. انشالله دکتر شما درست گفته باشن. واسه من اشتباه گفت
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 اها ممنون جنسیت و گفتن صد درصد پسره یعنی خاطر جمع باشم پسره؟ بمنم گفتن دختر هنوز دنیا نیومده ولی انومالی قطعیه،بارداری اولم هم ان تی هم انومالی گفت پسر ودرست بود دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔