2777
2789
عنوان

گویا زنده ست😏🤗😑

211 بازدید | 5 پست

پیرو تاپیک قبلیم🙄باز استوریمو دیشبم واکنش نشون داد و از ان تشویقا فرستاد،حس بدی دارم ک انفالوش نکردم انفالوش کنم؟اینم بگما میخوام ک ارتباطمون ادامه پیدا کنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ریپورتش کن🗿

😐😐😐

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا گیر دادی به آنفالو؟؟؟؟؟ مگه کسی که کات میکنه حتما باید آنفالو یا بلاک کنن همو؟؟؟ طرف واسه استوریت تشویق فرستاده بعد تو میخوای آنفالوش کنی؟؟؟؟ بعد از یه طرف دیگه میگی میخوام ارتباطمون ادامه داشته باشه... خوددرگیری داری

2790
2778
2791
2779
2792