2777
2789
عنوان

طلاق

159 بازدید | 16 پست

سلام

خانمایی ک جدا شدید 

چیشد ک جدا شدید

کجا بهتون تلنگر وارد شد ک دیگه نمیشه ادامه داد؟نمیشه برای ساختن زندگی تلاش کرد 

برگشتید خونه پدرتون؟ یا مستقل زندگی میکنین؟

میشه کمکم کنین؟

از سختی های بعدش بگید؟

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)

امضاتون چقد غم انگیزه

منم تو فکر جدایی ام

ولی چون کار ندارم میترسم

شما خودت شاغلی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

منم تو فکر جداییم اون تلگر لامصب بهم نمخوره 🥺

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتون چقد غم انگیزه منم تو فکر جدایی ام ولی چون کار ندارم میترسم شما خودت شاغلی

بعد از بابا ها کلا زندگی غمناک میشه 

نه من شاغل نیستم قبلا عکاس بودم 

ولی ملک دارم 

چرا ب جدایی فک میکنی؟

بعد از بابا ها کلا زندگی غمناک میشه  نه من شاغل نیستم قبلا عکاس بودم  ولی ملک دارم  ...

چون صرفا فقط اسم یک انسان ویک همسر رویدکـ میکشه

زمین گیر شدم ولم کرد ورفت

بابام مرده بهش بی حرمتی میکنه

وغیره........

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چون صرفا فقط اسم یک انسان ویک همسر رویدکـ میکشه زمین گیر شدم ولم کرد ورفت بابام مرده بهش بی حرم ...

قلبم ب درد اومد از امضات 

اگه ادم ضعیف و احساساتی هستی و حرف مردم برات مهمه توصیه میکنم یکم بیشتر رو این تصمیمت فکر کنی اگه فکر میکنی مشکلت با شوهرت حل میشه با مشاوره با روانشناس، این فرصتو هم ب خودت هم ب شوهرت بده ،،، اگه خانوادت حمایتت نکنن خیلییی بهت سخت میگذره ، مهمونی رفتنیا ادم احساس میکنه ی چیز کمه(شوهر) ممکنه وقتی زنوشوهر ببینی ک باهم خوبن و میگن میخندن ناراحت شی ، و...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
مشکل اصلیتون چیه؟ براش حلش تلاش کردید؟ مشکل من فقط اطرافیانن ناخاسته تنش ایجاد میکنن با اینکه دور ...

چقدر راحت از زندگیت میگذری یک نصحیت خواهرنه بهت میکنم بخاطر اطرافیان نزار زندگیت خراب بشه تو قلب شوهرت نفوذ کن مشکلارو حل کنید 

هعی من انقدر مشکل دارم تایپکام بخون ولی چون خیلی شوهرمو دوست دارم خیلی سخته برام جدایی ممکنه افسردگی حاد بگیرم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
اگه ادم ضعیف و احساساتی هستی و حرف مردم برات مهمه توصیه میکنم یکم بیشتر رو این تصمیمت فکر کنی اگه فک ...

میدونی یجا  عقل از احساساات  جلو میزنه 

من شدیدا مخالف طلاقم

مخصوصا ک وقتی پای بچه وسط باشه 

ولی  گاهی هیچ چیز جواب نیست 

ن مشاور ن گذشت ن روانشناس 

چقدر راحت از زندگیت میگذری یک نصحیت خواهرنه بهت میکنم بخاطر اطرافیان نزار زندگیت خراب بشه تو قلب شوه ...

من از زندگیم نکذشتم 

اونقدری براش تلاشش کردم ک  اگ هیچ چیزی رو در نظر نگیرم  ن عشقی ک دارم و نه بچمو از دردسرایی ک کشیدم ب اینجا رسیدم نمیتونم بگذرم  نمیتونم راحت پاشم برم 

و اینکه قلبم گیره اما عقلم میگه این ی زندانه ک‌دوتا ادم اشتباهی گیر هم افتادن دیگ ن نای سازش هست ن پای رفتن

وقتی مشکلات جزیی رو هم جم بشن میشه حال الان من 

امضاتون چقد غم انگیزه منم تو فکر جدایی ام ولی چون کار ندارم میترسم شما خودت شاغلی

مشکل من فقط اطرافیانن

ناخاسته تنش ایجاد میکنن با اینکه دورن 

و حس میکنم سکان زندگی دیگ ذز دستمون خارج شده

و نمیشه بخشید

همسرم ی مرد ایده اله ک انصافا ارزوی هرکسیه ازونام ک همه از بیرون میگن چ زندگی ای بهبه از درون پر از خلا هستم 

ولی ماها انتخاب اشتباه هم بودیم 

و تیکه مناسب هم نبودیم

مشکل من فقط اطرافیانن ناخاسته تنش ایجاد میکنن با اینکه دورن  و حس میکنم سکان زندگی دیگ ذز دست ...

یه سر مشاور حتما برو

دچار روز مرگی شدید شاید

میدونی یجا  عقل از احساساات  جلو میزنه  من شدیدا مخالف طلاقم مخصوصا ک وقتی پای بچه ...

من بچه ندارم ولی چندماهی هست ک خونه بابامم و در شرف طلاق، تو این مدت خیلی حال روحیم خوب نبوده ولی بدون با بچه وضعیتت بدتر خواهد بود چ پیش تو باشه چ پیش باباش،

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
یه سر مشاور حتما برو دچار روز مرگی شدید شاید

مشاور باید دو طرفه باشه

تا موقه رفتن میگه میام 

اما از نتیجه مشاوره میترسه و ی بهونه میاره 

خودشم بارها پیشنهاد داده اما مطمینم اژ نتیجش میترسه

بنظرم اولین مشاور هر انسانی خودشه ادم بایذ با خودش صادق باشه