2777
2789
عنوان

الله

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 96 پست
هدفم آرامش  فقط آرامش  بعد میدونی اونی که میره لباس بخره خیلی لباس ببینه دیگه نمیتونه انت ...

بعد حالا یه نفر می‌گفت پسری که قبل تو با خیلیا بوده باشه خوبه چون تجربه رابطه داره و می‌دونه چطوری باهات رفتار کنه😬😬😬😬😬😬😬😬

مرسی ولی الله وکیلی اصلا دنبال دیده شدن سر دست شکوندن اصلا فکرشم نمیکنم  فقط هرکی این پیام ...

جمعیت زیاده نمیبینتت؟

داری درمورد خدا حرف میزنی ؟😬😬😬😬😶😬

خدا خودش این همه آدمو آفریده بعد نتونه بیینتشون و بهشون توجه کنه چون زیادن؟😬😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین دلیل اینکه ترکت کردن چیه ؟

بعدشم فک نکن همیشه تو مشکلی داشتی ک اونا ترکت کردن ...این تصور رو هم نداشته باش هرکسی میاد تو زندگیت حتما بده ....

رو خودت کار کن 

منم صحبت با مشاور رو پیشنهاد میدم

بعد حالا یه نفر می‌گفت پسری که قبل تو با خیلیا بوده باشه خوبه چون تجربه رابطه داره و می‌دونه چطوری ب ...

بستگی داره 

بیشتریا شکاک 

وچون افراد زیاد داشتن و ترکشون کرده سخته بتونی نگهشون داری

بعد حالا یه نفر می‌گفت پسری که قبل تو با خیلیا بوده باشه خوبه چون تجربه رابطه داره و می‌دونه چطوری ب ...

به نظر من با یه تازه به دوران رسیده کار نابلد بمونی و بهش تو زندگیو یاد بدی بهتره با یه گرگ باشی

بچه من واسه خودم این تاپیکو ننوشتم واسه یکی از آشناهای بود خواستم نظراتتونو بدونم ((خودم متاهلم )) هنوزم پیک قفل نشده نظر هاتونو به عنوان خواهر یا برادر با در نظر گرفتن شئونات اسلامی بنویسید مرسی

2790
2778
2791
2779
2792