2777
2789
عنوان

الله

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 96 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با خانواده برو خاستگاری  خیلی سادس شما از اول نباید با کسی دوست شی  قصدتو خدایی کن تا ال ...

ابجی  من خوانواده ندارم  خیلیم مغرور الکیم 

یه خواهر دارم از دامادمونم بدم میاد که به آبجیم خودم   بگم 

دقیقا هرکیو دیدی دلت خواسته ها ۵۰۰ نفر برای ازدواج 😑😑😑 فقط به مگس ماده پیشنهاد ندادی

۵۰۰ تا واسه ده ساله  یعنی هر ماه دونفر 

آخه میرفتن که دوباره میرفتم دنبال بعدی 

ابجی  من خوانواده ندارم  خیلیم مغرور الکیم  یه خواهر دارم از دامادمونم بدم میاد که ب ...

خب تنهایی برو همینا رو بگو صادقانه به خانواده طرف 

یا با یه بزرگ محترمی دوست شو با معتمد محل با یه ادم خیر بگو همراهت بیاد 

غرورت تو پیری که  تنها باشی و نیاز به یه همدم داشته باشی به دردت نمیخوره همون دومادتون بهتر از پیری ایه که میتونی واسه خودت سخت و طاقت فرساش نکنی 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

۵۰۰ تا واسه ده ساله  یعنی هر ماه دونفر  آخه میرفتن که دوباره میرفتم دنبال بعدی

حالا شما از تعداد بیا بیرون 

به نظرم طلسمم کردن 

مگه میشه هیچ کس با اخلاق من جور درنیاد اخلاقش

اخه فک نمیکنم  اگه قیافه نداشته باشم شمارمو کسی نمیگیره  ولی بعدا یعنی کم تراز یه ماه ول ...

مگع میشه تو بی نقص باشی کسی نیاد شاید طرز حرف زدن یاد نداری خلاصه یک ایرادی داری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز