2777
2789
عنوان

چکارکنم با این شرایط؟؟

83 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من اولین بار مینویسم  

دوستان من  نمیدونم چه کنم  اعتمادبه نفسم  عالیه  خوش خندم زرنگم  باهوشم ولی از لحاظ فیزیکی قد و وزن  و سلامتی زنانه خیلی به نظر  جامعه نرمال  نیستم  

تا میام شاد باشم همش میگم اخرش چی میشی تو بااین شرایط خیلی کلافم راه حلی دارید بگید دکتر و ورزشم کردم  ممنون از همگی 

من ۱۵۵ام باهاش کنار بیا

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۵۵ام باهاش کنار بیا

قد و هیکل  باز حل  میگم  خانوادمم همین مشکل درونیم  انقد دوست دارم بدونم چه کار کنم جز دکتر رفتن کاش سینه هام بزرگ بود نصف مشکلاتم حل میشد

خدا همیش بوده ولی جامعه عقلشون به چشمشون♥️

تو جامعه که اکثریت عقلشون به چشمشون خیلی لذت بخشه یکی قسمت آدم بشه که عقلش سر جاشه نه؟ یکی از همونا سهم دلت انشاالله. 

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸