2777
2789
عنوان

ایا خطرناکه ؟

164 بازدید | 14 پست

نوزاد دو روزم.گویا از گرما‌متنفره هر‌چی کلاهشو سرش‌میکنم درش‌میاره ... میرم سرش کنم‌بیدار‌میشه خوابش نمی بره مامانم هعی غر میزنه سرش کن بچه از سر سرما میخوره چیکار‌کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاه سرش نکن ولی یه پارچه چیزی بنداز روی سرش. بچه های الان همینجورن به شدت مقاومت میکنن برای پتو و پوشش کلا😐🤕😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من هیچوقت کلاه سرش نکردم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

آخی دربیار منم دخترم شدید گرماییه

بالاسرش پتو بذار سرش سرما نخوره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

الان که سرد نیست سرش نکن گذمش میشه گناه داره دختر من به محض دنیا اومدن دوست نداشت دستاش زیر پتو باشه هرطور بود دستاشو درمیاورد بچه های الان از کودکی حرف خودشونو پیش میبرن😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کلاه سرش نکن ولی یه پارچه چیزی بنداز روی سرش. بچه های الان همینجورن به شدت مقاومت میکنن برای پتو و پ ...

امکان داره یدفه بکشه رو صورتش خفه شه دو از جون همین که هوای اطاق خوب باشه کافیه عزیز

دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...
امکان داره یدفه بکشه رو صورتش خفه شه دو از جون همین که هوای اطاق خوب باشه کافیه عزیز

نه بابا چجوری میخواد از بالای سرش بکشه روی صورتش. نترسونید مادرا رو با این حرفا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه بابا چجوری میخواد از بالای سرش بکشه روی صورتش. نترسونید مادرا رو با این حرفا

آخه خودم دوتا بچه کوچیک دارم اینارو تجربه کردم عزیزم 

دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...

دقیقا برا همین اون کارم‌نمیکنم استرس دارم‌بکشه صورتش 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
آخه خودم دوتا بچه کوچیک دارم اینارو تجربه کردم عزیزم 

منم دوتا بچه دارم اما این شرایط برام پیش نیومد. هیچ وقت اصلا به خفگی بچه هام تو خواب فکر نکردم😐