2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنونم دوستم مرسی خدا کنه هیچ وقت ب مشکل نخوری هیچ وقت بدهکار نشی ک بد دردیه 

ممنونم عزیزم بابت دعات

به حق خون پاک حسین مشکلت حل بشه

من کتاب سلام ابراهیمو خوندم و تازه تموم شد

و ایشون شهید بزرگواری هستند آقای ابراهیم هادی

ازشون بخوایید واسطه بشن بین شما و خدا و مشکلتون حل بشه ، مطمعن باشید جوابه

ممنونم عزیزم بابت دعات به حق خون پاک حسین مشکلت حل بشه من کتاب سلام ابراهیمو خوندم و تازه تموم شد ...

چندین بار گفنم میشناسم ایشونو 

اما نمیدونم چرا انگار دعاهای من نمیگیره شاید خدا ازم دلگیره 

چندین بار گفنم میشناسم ایشونو  اما نمیدونم چرا انگار دعاهای من نمیگیره شاید خدا ازم دلگیره&nbs ...

اینجور نگو گلم

با ایمان قلبی بخواه

اگه برای رزق و روزی میخوای

هر شب با روز سوره واقعه ، مزمل ، شرح ، طلاق رو بخون ، مطمعن باش واقعا جواب میدن ، من برای کسی انجام دادم البته قرار بود چله باشه ک نشد متاسفانه ، ولی تو همون مدت ک خوندم براش واقعا جواب بود

اینجور نگو گلم با ایمان قلبی بخواه اگه برای رزق و روزی میخوای هر شب با روز سوره واقعه ، مزمل ، شر ...

ما یکی ازمون کلاهبرداری کرده همسر منم واسطه شده بود طرف رو گرقتن الان همکارهای شوهرم میگن باید این ٤ ميليارد رو‌ تو بدی ماهم چیزی نداریم ک آنقدر بی ارزه شوهرم سرکارش هر روز مشکل داره منم دختر عموم مادرم ب واسطه منم پیش آقا سرمایه گذاری کردن ایناهم میگن چون شما واسطه شدید. باید پول مارو بدید همسرم ازش شکایت کردن همکاراش جلو حقوقش رو‌بستن زندگیم رو هواست نمیدونم ب کدوم مشکلم فک کنم نمیدونم واقعا اما میدونم خسنه شدم دیگه 

ما یکی ازمون کلاهبرداری کرده همسر منم واسطه شده بود طرف رو گرقتن الان همکارهای شوهرم میگن باید این ٤ ...

یا خدااااا

وای این ک خیلی بد شد 😔😔

انشاءالله خدا مشکلتون رو خیلی زود حل کنه

2790
2778
2791
2779
2792