2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 21 پست
بلههههه مثبته عزیزم مبارکه😍😍 برا ما منتظرام دعاکن  فقط چوم گفتی لکه بینی داشتی بیشتر استراح ...

چشم گلم انشالله شمام بزودی عکس بیبی مثبت رو میزارید😍😍😍الههم صل علی محمد و ال محمد

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی
انشالله بارداری عزیزم فقط بمون خیلی بگذره بد تست کن استرس نداشته باش

من ماه سوم اقداامم تنبلی دارم ماه قبل دکترم گف وضعیتت عالی شده ک متاسفانه پریود شدم اما این ماه سونو دادم فولیکولام مثل قبل ریز بودن دکتر گف احتمالش کمع اما هنوزم من امید دارم نمیدونم چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب مثبته مثبته ی خط کامله دیه   فردا برو آزمایش  هم بده 😍

مررسی گلم.چشم حتمااا میرم .۷ ماه اقدام بودم بعد از قطع ال دی دیگ کم کم ناامید شده بودم

من ماه سوم اقداامم تنبلی دارم ماه قبل دکترم گف وضعیتت عالی شده ک متاسفانه پریود شدم اما این ماه سونو ...

انشالله ک ناامید نمیشید گلم من خودم چندبار خاستم گرمی بخورم باز پشیمون شدم. بسپار ب بالایی

ازین مثبت تر نداریم..مبارکه جانم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁