2777
2789
عنوان

همه خوب من بد😐😐عجبااا

115 بازدید | 4 پست

تاپیک قبلیم گفتم شده با پارتی حقتون ضایع نشه؟ 

منظورم این بود جاهایی ک حق ضایع میشه نزاری حقتو ضایع کنن 

تو دبیرستان یبار مدیر سر موهام و ابروهام بهم گیر داده بود داشت هر لفظی لایق خودش بود بمن میگفت منم گفتم من انسانم حق نداری اینجوری کنید و گفت فلانی انسانه (با حجاب بود) نه تو و من گفتم شما هم چیزی جز ی فرد عقده ای نیستی و زد تو گوشم و گفت خفه شو اشغال و اینا منم کاری کردم بشدت توبیخش کنن جوری ک دیگه اونجا کسی از گل نازک تر به دانش اموز نمیگه 

عملا اومدین میگین دروغ میگی ، خاک بر سر رئیسی که خودشو قاطی دعوا کنه و منفور خطابم میکنن.... نمیدونم کجا درس خوندید ولی نود درصد مدارس خاص تو شهرای مذهبی اینجورین که یا جوری ک ما میگیم باش یا هرچی بگیم نباید هیچی بگی من فقط کاری کردم جایگاه خودشو بدونه همین! 

خیلی جو سمی شده سایت 🙂

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

🤣🤣🤣 بیخیال بابا منم الان به تاپیک معذرت خواهی زدم جو اینجا اینطوریه دیگه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 بیخیال بابا منم الان به تاپیک معذرت خواهی زدم جو اینجا اینطوریه دیگه

قبلا اصلا اینجوری نبود 

همه حس میکنن عالم دنیان😂

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
حقش بوده

من شدم منفور 

چون اگه دانش اموز دیگه ای بود سکوت میکرد 

ولی من فقط اینو ب اداره اموزش پرورش که عمومم اونجا بود گزارش دادم و جدی تر پیگیری شد 

معمولا اموزش پرورش شکایت از معلم و مدیرو جدی نمیگیره ولی من کاری کردم جدی بگیرن و سیلی خوردم چون سکوت نکردم در برابر حرفای زشت مدیر