samirraa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 630 عنوان پوشک گرفتن 178 بازدید | 20 پست بچم سه سالشههنوز مشکل دار سر دسشویی رفتناومدم سفر چند بار تو شلوارش خراب کاری کردمای بیبی کردمشالان فقط میگ مای بیبی کنواقعا به عجز دراومدم 1402/02/05 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsali عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 5665 دختر منم سه ماه دیگه سه سالش تموم میشه هنوز پوشکهالبته در روز چند بار میبرم جیشش میگیرم ولی کامل جدا نشده به خصوص شب ها تو خواب جیش میکنه زیاد سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
فاطمهزهراوعلیرضا عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2334 شبا خشکه؟وقتی از پوشک گرفتی دوباره نبندجایزه و..براش تهیه کن دستشویی و خوشگل کن 😄تا جذاب باشه براش یا شمع ببر ردشن کن فوت کنه.در کل اگه شب خیس میکنه یعنی هنوز آماده نیست الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
دلربا۶۵ عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4774 منم دخترم و یک ماه و نیم از پوشک گرفتم، ولی تا ازش غافل میشم و بهش یادآوری نمیکنم خراب کاری میکنه ، نمیدونم چکار کنم ، کار های لازمه یا خودش خود بخود درست مشه دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
فاطمهزهراوعلیرضا عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2334 دختر منم سه ماه دیگه سه سالش تموم میشه هنوز پوشکه البته در روز چند بار میبرم جیشش میگیرم ولی کامل ج ... وقتی شب تو خواب جیش میکنه یعنی آماده نیستسعی کن ازغروب به بعد چیزای آبکی زیاد بهش ندیآب هم میدی کم بده الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
آشو۵۹ عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 10880 نه یعنی چیکار کنم بگو پوشک نمیفروشند نخریدم... باید پی پی تو بگی..
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 9064 وقتی شب تو خواب جیش میکنه یعنی آماده نیست سعی کن ازغروب به بعد چیزای آبکی زیاد بهش ندی آب هم میدی ... نمیشه آب کم داد آخه بچه همش میگه آب بده
samirraa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 630 شبا خشکه؟ وقتی از پوشک گرفتی دوباره نبند جایزه و..براش تهیه کن دستشویی و خوشگل کن 😄تا جذاب ... شبا هم گاهی نبخدا کلافموقتی ام دسشویی میکنه میگ من ک گفتم مای بیبی کن
فاطمهزهراوعلیرضا عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2334 منم دخترم و یک ماه و نیم از پوشک گرفتم، ولی تا ازش غافل میشم و بهش یادآوری نمیکنم خراب کاری میکنه ، ... من داره نزدیک دو سال میشه از پوشک گرفتم اما هنوز باید سر ساعت حواسم باشه ببرمش وگرنه..بهش میگم باید پیش دبستان بری اونجا میخوای چ کنی آخه الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
samirraa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 630 بگو پوشک نمیفروشند نخریدم... باید پی پی تو بگی.. پی پی رو میگفقط جيش
mahsali عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 5665 وقتی شب تو خواب جیش میکنه یعنی آماده نیست سعی کن ازغروب به بعد چیزای آبکی زیاد بهش ندی آب هم میدی ... اره منم حس میکنم هنوز کامل آماده نیس عجله هم نمیکنمولی تلاشم و میکنماخه خییییلی آب و مایعات میخوره نمیتونم بهش ندم سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤