2777
2789

سرطان چی

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرطان ریه متاستاز داده به مغز

متاستاز یعنی چی میشه بگی وچرازده ب مغز؟

ببین قربونت مامان من زنده نموند سرطان بدخیم داشت 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
میشه یکم توضیح بدی چیه ؟

سرطان ریه متاستاز داده به مغز،دو تا توده کوچیک در مغز داره جاش جوریه که نمیشه جراحی کرد باید گامانایف یا سایبر نایف انجام بده شنیدم گامانایف یه دونه در ایران هست که خیلی دیر نوبت میدن،یا دستگاه خرابه،ترکیه هم سایبر نایف داره که اطلاعاتی در موردش ندارم 

متاستاز یعنی چی میشه بگی وچرازده ب مغز؟ ببین قربونت مامان من زنده نموند سرطان بدخیم داشت 

وقتی سرطان پیشرفت میکنه و میزنه به جای دیگه میگن متاستاز مال بابام از طریق خون رفته به مغز،روحشون شاد عزیزم 😔

سرطان ریه متاستاز داده به مغز،دو تا توده کوچیک در مغز داره جاش جوریه که نمیشه جراحی کرد باید گامانای ...

انشالله خدا شفای عاجل عنایت کنه🤲🤲🤲🤲🤲

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!