2777
2789
عنوان

ایرانخودرو

142 بازدید | 14 پست

برای اردیبهشت خوبه ثبتنام کنیم بنظرتون یپولی داریم شوهرم گفت بزارثبتنام کنیم هروقت درومد بنظرتون خوبه یامخالفت کنم شوهرم بدجور پاش کرده تویه کفش😑

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

خوبه ولی اردیبهشت انگار فقط سایپا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن که ایران خودرو گفته ظرفیتش تکمیله ثبت نام ندارن فعلا  من اینطور شنیدم ک

16اردیبهشت بازثبتنامی داره ضاهرا

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

خوبه ولی اردیبهشت انگار فقط سایپا

سایپاچ ماشینایی داره نمیدونی؟ 

سایپاچ ماشینایی داره نمیدونی؟ 

شاهین و کویک ظاهرا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دلیل مخالفت شما رو نفهمیدم 

چه ایرادی داره ثبت نام کنید

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خوبن یاعلکی؟ 

نمیدونم گلم خودمم در حال تحقیقم

دلیل مخالفت شما رو نفهمیدم  چه ایرادی داره ثبت نام کنید

میدونی یکم پول کم اورد ک بایدیتیکه طلابفروشم گفتم شاید اسممون درنیات گفت بدون قرعه کشیه گفتم شد بمونه تحویلش برای دوسال  دیگه یمقدارددثدلم 

مطمئن  هستی

شوهرم شبیه میگفت

میدونی یکم پول کم اورد ک بایدیتیکه طلابفروشم گفتم شاید اسممون درنیات گفت بدون قرعه کشیه گفتم شد بمون ...

خب ثبت نام کنین سایپا موعد تحویلش از ۳ ماهه تا یکسال بنظرم خوبه