2777
2789
عنوان

قرص آسیکلوویر واسه ابله مرغون

60937 بازدید | 48 پست

سلام خانوما 

بچه هام آبله مرغون گرفتند دکتر براشون تجویز کرده امروز روز سوم هست ک ابله گرفتند واین قرص رو تازه امروز بشون دادم شما تاحالا دادید تاثیرداره؟

میخاستم ببینم شما هم دادبد عوارضی نداره؟بچه های من کلا حساسیت و آلرژی هم دارند تاحالا ندادم این قرص رو 

وخدایی که بشدت کافیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این قرص تبخاله

برای تبخال و ابله وزونا میدن ک ارتکثبرویروس وعقونی شدنش کم کنه البته دکتر گفت اینو بهم 

آخه تو چشمای پسرم تو حلقش دهنش گوشش افتضاح ابله زده 

وخدایی که بشدت کافیست

من زونا گرفتم دکتر گفت اگه همون اولش می خوردی تاول هاش خیلی کمتر بود ولی بعدش نمی دونم دختر های منم عیدآبله گرفتن تا می تونی بهشون مایعات و خنکی بده دریا نزدیک ات هست ببرشون دریا تاول ها سریع خشک می کنه 

من کالیپ خوردم ولی بزرگسال بودم همو اسیکلوویره واسه بزرگسالان نه حساسیتی نیست فقط جای جوش ها نمیمون ...

خارجیش رو گرفتید درسته ؟اصلا پیدا نبود همین ایرانی هم کلی گشتم 

بنظرت خوردی زودتر خوب شدی ؟؟

من پسرم بدجور گرفته تو چشاش زده تو حلقش زده 

آخه بجایی دیدم  که نوشته بود همون ۲۴ساغت اول ک علایم ویروس ظاهر میشه باید خورده بشه بعدش خیلی فایده نداره

وخدایی که بشدت کافیست
خارجیش رو گرفتید درسته ؟اصلا پیدا نبود همین ایرانی هم کلی گشتم  بنظرت خوردی زودتر خوب شدی ؟؟ ...

اره زود خوب شدم وجای جوش هام زود رفت بااینکه ۲۹سالگی گرفته بودم و جاهای حساس هم زده بودم زود خوب شدن

اره عزیزم عالیه حتما بده بخورن پسرای منم عید گرفتند اولی رو دکتر روز ۴ داد طفلک خیلی قبلش اذیت شد ای ...

چه خوب عزیزم ⁦🙏🏼⁩⁦🙏🏼⁩میشه بپرسم بچه هاتون چندسالشونه ؟

من پسرم ۱۰ دختر ۴سال چون تاخالا ندادم یکم نگران بودم چون کلا خیلی آلرژی دارن به چیزای مختلف 

وخدایی که بشدت کافیست
من زونا گرفتم دکتر گفت اگه همون اولش می خوردی تاول هاش خیلی کمتر بود ولی بعدش نمی دونم دختر های منم ...

اره درسته منم همینو جایی خوندم 

پسرم طفلک حتی نمیتونه حرف بزنه یایخوابه هیچی نمیتونه بخوره سرم زد بش 

وخدایی که بشدت کافیست
اره عزیزم عالیه حتما بده بخورن پسرای منم عید گرفتند اولی رو دکتر روز ۴ داد طفلک خیلی قبلش اذیت شد ای ...

راستی عزیزم به بچه های شما هم ۲۰۰ دادن ؟به پسرم۱/۵نصف داد ۳باردرروز 

به دخترم ۱دونه ۲۰۰ داد اونم ۳بار درروز

جفتشون هم تا۵روز 

وخدایی که بشدت کافیست