فوم شست و شو و پن روشن کننده درمالیفت میزنم فقط هر روز. یه آبرسان خوب بهم معرفی کنین که خیلی گرون نباشه، مرطوب کننده یا تقویت کننده هم اگه چیز خوبی تو ذهنتونه بگین
فقط توروخدا کامان رو نگین، آبرسان بمبی عسل کامان رو صبح زدم مامانم خریده بود صورتم انگار سوزن سوزن میشد سریع شستمش
آبرسان الیوکس یا راکوتن . ضدافتاب هم فقط فلوئید بزن عالیه برای پوست مختلط و چرب. فلوئید مای یا الارو.
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پوستم مختلط گاهی چرب حساس و مستعد آکنه بود هزار تام کوفت و زهر مار زدم تا اینکه یه روز اتفاقی از دارو خونه آبرسان ژنو گرفتم اصلا پره حسسسس خوووب بود این آبرسانه آبی و زردش عالیه واسه پوستم میوفته سبک بدون براق شدن و سنگینی
من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
اصلا نمیدونم چرا نمیتونم به مای اعتماد کنم، الارو هم میزدم قبلا ولی یکم سنگین بود رو پوستم. ت ...
منم مثل خودتم ولی این فلوئید ضدافتابش رو خواهرم خرید و اتفاقی یه بار منم زدم دیدم انگار آب زدی انقدر که سبکه. فقط یه عیب داره که کمی رد سفیدی داره ولی چون واقعا سبکه و شاداب میکنه خوشم اومد. لافارر بی رنگ هم خیلی خوبه ولی گرونتره. خواهش میکنم 🌹
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !