2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 44 پست
من کلی گفتم عزیزم . برای این جور ادما فقط دوری و دوستی. 

میدونی من میگم در هفته ۴ساعت پیشتون هستم 

بگیم بخندیم از باهم بودن لذت ببریم 

ولی اکثر مادرشوهرا اینجوری نیستن 

تا وقتی ذهنیتشون رو دزدیده شدن پسرشون باشه 

عروس بهترین دنیا هم باشه یه دزده از نظرشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شدی؟ همسرت چجوری بود 

آره 

خوب بود 

بزرگترین ایرادش این بود نمیتونست محترمانه جلو اشتباهات و دخالتای مامانشو بگیره و مدیریت کنه 

این دلیل اصلی بحثمون بود 

یا چیزی نمی‌گفت یا میگفت با دعوا به مامانش میگفت مادرشم از چشم من میدید 

با اینکه من همش بهش میگفتم با احترام و ملایمت بگو 

بالاخره مامانته ولی...

آره  خوب بود  بزرگترین ایرادش این بود نمیتونست محترمانه جلو اشتباهات و دخالتای مامانشو ب ...

یعنی بخاطر مادرشوهرت جدا شدین 

بچه هم داشتی 

آخرین بحث تون چی بود که جدا شدین

معذرت میخوام پرسیدم محض کنجکاوی بود

چطور یه مادر میتونه آنقدر بد باشه 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

چرا باهاش صحبت نمیکنی . بهش حرف دلت نمیگی . 

بارها و بارها محترمانه و کاملا مستقیم گفتم 

ولی ایشون فکر میکنن من اومدم پسربچشونو گول بزنمو بدزدم 

خودشم میگفت از زمانی ک بچه ها کوچیک بودن همه میگفتن تو دیوونه ای اینقدر میچسبی به بچه ها 

یعنی ریشه در قدیم داره خیلی به بچه هاش وابستس و مثل بچه ۱۰ ساله باهاشون رفتار میکنه 

فکر عالی داری من ۱۵ساله اسیر مادرشوهرمم بارها استرس داده اشکم دراورده نمیزاره با سوهرم سفر برم خیابون برم باهامونه همیشه و‌همه جا نیش میزنه تیکه میاد کنترل زندگیمون کنترل میکنه همش عصرا خونمونه بازم بگم

یعنی بخاطر مادرشوهرت جدا شدین  بچه هم داشتی  آخرین بحث تون چی بود که جدا شدین معذرت میخ ...

ما نامزد بودیم جدا شدم 

منو نامزدم داشتیم صحبت میکردیم تو اتاق بحثمون شد جوری ک سعی میکردیم صدا بیرون نره 

خانوم رفته بود پدرنامزدمو پر کرده بود یهو در زد اومد تو اتاق سرمون داد زد 

خودشم تو پذیرایی همینجوری داشت حرف میزد و توهین می‌کرد 

بعدش من وسایلمو برداشتم از خونشون رفتم بیرون خونه بحث منو نامزدم تبدیل شد به دعوا 

ک من اونجا افتادم پام شکست البته دلمم شکست دوباره

دیگه تموم کردم رابطرو

فکر عالی داری من ۱۵ساله اسیر مادرشوهرمم بارها استرس داده اشکم دراورده نمیزاره با سوهرم سفر برم خیابو ...

خدا بهت صبر بده عزیزم

من تو نامزدی اینقدر دلم شکست و گریه کردم 

کارم به روانپزشک کشید بیشتر ادامه دار میشد 

خدایی نکرده سکته میکردم 

طاقت این چیزارو ندارم 

ما نامزد بودیم جدا شدم  منو نامزدم داشتیم صحبت میکردیم تو اتاق بحثمون شد جوری ک سعی میکردیم صد ...

خوب شد وگرنه بعد ازدواج پوستتو میکندن

خواهر شوهر هم دست کم نگیر فقط باید شوهره بحدی عاقل و بالغ باشه بتونه ازت در برابر اونا دفاع کنه 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

خوب شد  وگرنه بعد ازدواج پوستتو میکندن خواهر شوهر هم دست کم نگیر فقط باید شوهره بحدی عاقل و ب ...

خواهر نداشت خداروشکر وگرنه 

دوتایی منو قورت میدادن 

آدم بی زبونی نیستم 

ولی از انرژی منفی بدم میاد 

دوست دارم صمیمیت و شادی باشه 

مگه چقدر زنده ایم آخه 

چشم رو هم بزاریم باید بریم

خدا بهت صبر بده عزیزم من تو نامزدی اینقدر دلم شکست و گریه کردم  کارم به روانپزشک کشید بیشتر ا ...

چه هقلی کردی بهم زدی منم همیشه میگم ادم باید با مردی ازداواج کنه مادر خواهر نداشته باشه

آره ولی یدونش به پستم خورد  با کاراش منو فرستاد پیش روانپزشک

منم همین وضعو دارم، شما چه راهکاری داشتی؟ من باهاش انقد سرد شدم که متوجه بشه می خوام فاصله بگیرم اما همچنان به رفت و آمد ادامه داد و رفتار من رو به حساب بی احترامی گذاشتن. حالا خودم خیلی عذاب وجدان گرفتم 

منم همین وضعو دارم، شما چه راهکاری داشتی؟ من باهاش انقد سرد شدم که متوجه بشه می خوام فاصله بگیرم اما ...

من سر اینکه باعث شد پام بشکنه کلا قطع رابطه کردم و اصلا نمیخوام دیگه ببینمش 

یه نسخرو نمیشه برای همه پیچید ولی وقتی احترامت رو نگه نمی‌دارن بهترین کار فاصله گرفتنه هر کسی برای خودش شخصیت و احترام داره بدهکار کسی نیستیم ک ! 

عذاب وجدانت از بزرگی خودته    احترام =احترام   بی احترامی = فاصله و نهایت دوری خیلی زیاد این ذهنیت شخصی منه 

چون باعث میشن با کاراشون اون مخاطب پیش خودش احساس بی ارزشی کنه  و این سمه برای یه آدم .