2777
2789
عنوان

سوتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دبیر زیستمون میخواست تولید مثل و درس بده یکم مقدمه چینی و اینا اومد یهو یکی از دخترا گف خانم اصلا من یچیزی شنیدم میگن همه ادما بوجود میان اول از ی قطره ببین تفاوتشون چقدره 

یهو ما همه ساکت شدیم معلم ی نگاهی ب ما کرد ی نگاه ب کتاب ی اهی کشی ب روی خودش نیاورد گف بله درسو شروع میکنیم 

بعد خب بنظرم متوجه شدید اون قطره چی بود

دوستمون نمیدونست گف من فکر میکردم اب و گل ازلی رو میگه شهر😂

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
دیقاا درکت میکنم قشنگگ😂😂😂🚶‍♀️

بعدم اگه از مدرسه میومدم بیرون بدتر بود مینشست پیش معلم میگفتن برا یه باد از مدرسه رف😂

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
ی بار منو همکلاسیام نشسته بودیم تو حیاط مدرسه ی بنده خدیی هم تازه اومده بود کلاسمون با ما دوست شده ب ...

😂😂

دبیر زیستمون میخواست تولید مثل و درس بده یکم مقدمه چینی و اینا اومد یهو یکی از دخترا گف خانم اصلا من ...

منم یبار تولید مثلو توضیح میدادم یهو گفتم ادما چیز میکنن بچه بدنیا میاد همه ساکت شدن یهو زدن زیر خنده معلم سرشو کرد تو کتابو میخندید😂😂

منم یبار تولید مثلو توضیح میدادم یهو گفتم ادما چیز میکنن بچه بدنیا میاد همه ساکت شدن یهو زدن زیر خند ...

😂😂 وضعیت تاسف باریه

یبار داداش ۵ سالم سرشو کرده بود پشتم هولم میداد خونه رفیقم بودیم رفیقم گف بگوز بزار بره اون ور داداشم زد زیر خنده یهو گوز داد حالااااا رفیقم هر هر میخندید فکر میکرد من گوزیدم خوبه داداشم اعتراف کرد گف من بودم😐😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز