2777
2789
عنوان

سوتی😁

921 بازدید | 43 پست

سلام شبتون بخیر 

حوصلم سر رفته بیاید یکم از سوتیامون یا سوتیای دوربریامون بگیم 🥲😁😂

من اول بگم امروز رفتم ختم مادربزرگ رفیقام(دوقلو)بعد رفیقم داشت از مادر بزرگش تعریف میکرد ک یهو گفت استرس داستیم من اروم سرمو نداختم پایین میخندیدم یهو چشم ب چش ابجیش خورد هردو زدیم زیر خنده همه نگامون میکردن ابرومون رفت از خجالت زدیم بیرون😂😂😂💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیادددد مخصوصا اگ رفیقام کنارم باشن وسط جمع حساس بودیم یهو گفتم.. میخاستم بگم گوش کردین  گفت ...

بخدا ک حتی اگه خندمون نگیره همین ک چش تو چش با رفیقمون شیم غش میکنیم از خنده😂😂

امروز دوستم موقع پیاده روی داشت باهام دردو دل میکرد از بدبختیاش میگفت من ی مدل مو جدید زده بودم بعد بخدا داشتم بهش گوش میدادم قشنگ نمیدونم چ فعل و انفعالاتی در ذهنم رخ داد گفتم فلااانیی مدل موهام قشنگ با ذوووق ://در حالی ک اون با بغض داشت تعریف میکرد

رلم دست مامانش شکسته بود عصب بین استخوناش گیر کردهبود باید عمل میشدبهش میخواستم بهش زنگ بزنم قبلش بابام اجازه داد ک تابستون دماغمو عمل کنم به ی شرطایی یهو زنگ زدم ب رلم با ذوق گفتم فلذنی من قراره دماغمو عمل کنمممم در حالی وقتی حرف زد صداش گرفته بود و بسی ناراحت هیچی دیگه ابروم وقتی بیشتر رفت ک اون گفت اره همیشه خوش باشی

کلن فک کنم بیشعورم 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

رفتیم شهربازی ی قسمت برا بزرگسالان بود ی قسمت برا بچه ها

حالا جدا از هم بودن ی در بزرگ بینشون بود

این درع باز بود ی زنجیر داشت اویزون بود بهش

از اون طرف هم 5 تا پسر نشسته بودن اونور

منم با ی ابهتی خواستم برم قسمت کودکان دنبال داداشم 

زنجیرو ندیدم با سر رفتم تو زمین😂😁

حالا اون پسرا انقد ینی میخندیدن من خودم آب شدم رفتم تو زمین😀😀😀

یه سال کلاس یازدهم بودم روده هام مشکل داشت عملم نمیتونستم بکنم هرروز زیر سرم بودم و باد تو معده رودمم زیاد بود سر کلاس شیمی داشتم ی چیزی میگفتم یهو یکی یچیز گفت معلمم داشت منو نگا میکرد من خندیدم خندیدن همانا و گوزیدن با صدای بلند و طولانی همانا و ابرویم بریخت و و معلی بسیییی سر تکان داد و من خودم را به کوچه علی چپ بزدم و عرض کردم پام روی صندلی سر خورد ...تو گ...ووو ههه نخور گ...وزووو نمیخاد گوزتو جمع کنی

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
🤣🤣🤣🤣🤣🤣وایییی جرررر 

ابروم رف

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز