2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دارو مصرف میکنه؟ اس امپرازول و دومپریدون اصلا رو بچم جواب نمیداد با نکسیوم خداروشکر خوب شد و قطع شد ...

بله نکسیوم 8 ماهه میخوره ولی نه فقط بهتر نشده خوب نشده 

نیلوفر مامان پسر کوچولو 

انشالله خوب میشه.شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟اگه شیر مادر میخوره رژیم بگیر و اگه شیر خشک میخوره شیر خشک مخصوص بده.شرایط انتی ریفلاکسو رعایت کن موقع خواب سرشو بالا بذار و اصلا خوابیده بهش غذا و شیر نده.سرلاک برنج بدون شیر مخصوص بچه های الرژی و ریفلاکسی مارک هیپ یا گربر بگیر خیلی کم میکنه تهوعاشو.حتما حجم کمتر بهش غذا بده ولی تو چند دفعه.وزن گیریش چطوره؟پرخوری که نمیکنه؟

اگر الرژی داره باید خیلی دقت کنی حتی مولتی ویتامین و آد بدون اسانس بدی من آد کامویت میدم بدون رنگ و اسانسه بچه من حتی ب اسانس پدی لاکت واکنش میداد و بیشتر میکرد تهوعشو بی بی کر اسانس نداره خیلی بهتره اکثر بچه هایی ک به پروتیین گاوی حساسیت دارن به تخم مرغ و ماهی و کنجد و بادام زمینی و درختی و سویا هم واکنش میدن نباید بهش بدی و اگر شیر خودتو میخوره خودتم نخوری سعی کن غذاهاشو بدون ادویه درست کنی 

اگر الرژی داره باید خیلی دقت کنی حتی مولتی ویتامین و آد بدون اسانس بدی من آد کامویت میدم بدون رنگ و ...

ممنون عزیزدلم خیلی خوب کمکم کردی پسرم از 2رماهگی دیگه شیر خشک میخوره 2 ماه رژیم بودم هم رفلاکس داشت هم آلرزی دیگه به هرچی میخوردم واکنش میداد اونم رفلاکس شدید مجبور شدم شیر خودم قطع کنم خیلی برام سخت  بود حتی هنوزم حسرتش میخورم باورت میشه 😭😭😭😭😭

نیلوفر مامان پسر کوچولو 
ممنون عزیزدلم خیلی خوب کمکم کردی پسرم از 2رماهگی دیگه شیر خشک میخوره 2 ماه رژیم بودم هم رفلاکس داشت ...

منم همینجور بود بچم ولی باورت میشه ۶ماه تمام فقط مرغ خوردم و برنج حتی صبونه فقط ابجوش نبات ناهار و شب مرغ و برنج شیرم خیلی کم شده بود کلسیمم کلسی کر میخوردم عزیزم همین که سلامته خداروشکر کن شیر خشک بد نیست اتفاقا همه ی ویتامینارو هر روز دریافت میکنه ولی شیر مادر ممکنه هر روز ویتامین نداشته باشه نگران نباش غصه هم نخور بچه من شیشه نمیگرفت هر کاری کردم مجبورم بهش شیر مادر بدم

ممنون عزیزدلم خیلی خوب کمکم کردی پسرم از 2رماهگی دیگه شیر خشک میخوره 2 ماه رژیم بودم هم رفلاکس داشت ...

الان دیروز بهش سوپ دادم برای بار اول کلی خون داد توش فقط برنج و هویچ و مرغ بود نمیدونم باز واسه چی خون میده تو مدفوعش الان دوباره ب هویچ شک کردم صبر کردم ۴ روز دیگه دوباره پوره هویچو امتحان کنم

الان دیروز بهش سوپ دادم برای بار اول کلی خون داد توش فقط برنج و هویچ و مرغ بود نمیدونم باز واسه چی خ ...

آره خیلی سخته خیلی کامل درکت میکنم

نیلوفر مامان پسر کوچولو 
آره خیلی سخته خیلی کامل درکت میکنم

قربونت برم عزیزم بچه من خیلی سریع خون تو مدفوع میده و تهوع اصلا موندم چیکار کنم انگار ب خیلی چیزا الرژی داره انشالله خدا بچه های جفتمونو زود خوب کنه گناه دارن این طفل معصوما