2777
2789

شارژ روح من اکثر اوقات ۱٠٠ درصد کامل😂

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی شکررر .. خب چطوری؟؟

خب من از خیلی چیزا شارژ میشم. وقتی کادو برا کسی میخرم دل کسیو شاد میکنم پای درد دل کسی میشینم تا خودشو تخلیه کنه، لبخند بچه ها، طبیعت😍 بوی چمن خیس، عاشق رودخونه ابشار خلاصه هرجایی ک اب باشه😂 انرژی اب بی نهایتتتتتت زیاده. وقتی میرم حرم،  زمان هایی ک با اریل صحبت میکنم و...  ی عالمس

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خب من از خیلی چیزا شارژ میشم. وقتی کادو برا کسی میخرم دل کسیو شاد میکنم پای درد دل کسی میشینم تا خود ...

خوندنشم حال آدمو خوب میکنه .. الهی حال دلت همیشه خوب باشه به منم انرژی دادی دمت گرممم و ماشاالله بهتون 😍😍✌✌✌

پر باز کن پرواز کن، سلام
خوندنشم حال آدمو خوب میکنه .. الهی حال دلت همیشه خوب باشه به منم انرژی دادی دمت گرممم و ماشاالله بهت ...

فداتشم عزیزم اره من ی خورده انرژیم زیاده😂

خدا زیادترش کنه راستی منم اسفند ماهی ام😁

به بههههه چ عالی ته تغاری خدا. حال دلت چطوره مث منی یا ن

به بههههه چ عالی ته تغاری خدا. حال دلت چطوره مث منی یا ن

الهی شکر منم خوبم .. احساس میکنم انرژی های خوب کنار هم قویتر میشه، ممنون حالت رو برام نوشتی

پر باز کن پرواز کن، سلام
الهی شکر منم خوبم .. احساس میکنم انرژی های خوب کنار هم قویتر میشه، ممنون حالت رو برام نوشتی

دقیقا همینه وقتی یکی مثبت باشه پر انرژی خواه ناخواه هم سطح ها خودشو جذب میکنه