nillaa2021 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 235 عنوان سوال مهم 99 بازدید | 9 پست سلام دوستان نینی سایتی میخوام یه تاپیک و عکسی که فرستادم قبلا رو پاک کنم از نینی سایت خواهشا بگین باید از کی کمک بخوام و با کی تماس بگیرم حیاتیه 1402/02/04 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50378 باید زیر اون عکسی ک گذاشتی نی نی یار رو صداا کنی بگی فورا پاکش کنه عکسه رو از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nillaa2021 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 235 باید زیر اون عکسی ک گذاشتی نی نی یار رو صداا کنی بگی فورا پاکش کنه عکسه رو تاپیک مال یک سال پیشه اون موقع صدا کردم کسی کمک نکرد
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50378 تاپیک مال یک سال پیشه اون موقع صدا کردم کسی کمک نکرد باز صدا کن حتما نی نی یار سرش شلووغ بوده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nillaa2021 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 235 خانوما تروخدا برا تاپیک مربوط به عمل بینیم گزارش بزنید اون که عکس دارهبه مشکل خوردم .
nillaa2021 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 235 باز صدا کن حتما نی نی یار سرش شلووغ بوده عزیزم میشه گزارش بزنی عکس تو تاپیک عمل بینی منو شنیدم گزارش بزنی پاک میشه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50378 عزیزم میشه گزارش بزنی عکس تو تاپیک عمل بینی منو شنیدم گزارش بزنی پاک میشه تگم کن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50378 چجوری تگت کنم @ اینو بزار اسم کاربریمو بنویس @الماس1400 عددشو با انگلیسی بزن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nillaa2021 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 235 @ اینو بزار اسم کاربریمو بنویس @الماس1400 عددشو با انگلیسی بزن باشه عزیزم