2777
2789
عنوان

ارزدیجیتال

69 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر 

کسی اگه اطلاعی از فیوچرز و تبادل ارز و... کلا بازار دیجیتال داره؟ 

میخام یاد بگیرم و تو خونه کلر کنم 

کسی میدونه چجوری میشه یاد گرف اهرم کار کنم

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId5363024801

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید

دوم هم سود داره هم ضرر

سوم به این آسونی هم نیست پر از استرس و ریسک هست

هرکسی بگه فقط سود میگیرم و ضرر نمیکنم هیچی بارش نیست

اول رایگان پایه رو یاد بگیرید بعد برید یوتیوب روش های تحلیل تکنیکال یاد بگیرید 

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید دوم هم سود داره هم ضرر سوم به این آسونی هم نیست پر از استرس و ری ...

دارین شما فایل آموزشی چیزی که بشه کای یه چیزی بدونم؟؟ و اینکه درمورد خریدش راهنمایی کنین میدونین کدوم سهم خوبه

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId5363024801
عزیزم بورس چی خوبه الان وارد شم؟

آموزش باید ببینید بدون آموزش نباید ورود کنید تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید و تمرین کنید و کم کم وارد بشید

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
دارین شما فایل آموزشی چیزی که بشه کای یه چیزی بدونم؟؟ و اینکه درمورد خریدش راهنمایی کنین میدونین کدو ...

از یوتیوب استفاده کنید فقط آموزشات به زبان انگلیسی هست ولی حرفه ای و بروز

یا میتونید از سایت های دیگه رایگان در حد مبتدی و متوسط تقریبا یاد بگیرید یا تو کلای های آموزشی شهرتون شرکت کنید